1 van de 10 sleutels van de inspiratiedag

Wil jij een gelukkiger en mooier leven? Dan is de inspiratiedag iets voor jou! Tijdens deze dag inspireer jou om meer uit je leven te halen. Je krijgt maar liefst 10 waardevolle sleutels voorgeschoteld waarmee je nadien gelijk aan de slag kunt en waardoor je leven wérkelijk gaat veranderen. Door deze 10 sleutels toe te passen verkrijg je een beter, blijer, gelukkiger én completer leven! 

Een van de sleutels van de Inspiratiedag is “Eigen verantwoordelijkheid”. Je dient zelf de verantwoording te nemen over jouw leven. Iemand anders doet dit namelijk niet voor jou! Veel dingen die je nu doet zijn aangeleerd, het merendeel heb je zelfs al in je jeugd geleerd en nooit meer nadien aangepast. Het is dus heel belangrijk om bewust te worden van hetgeen je nu doet en daarop vervolgens de stappen te nemen waardoor je een andere uitkomst krijgt in de toekomst. Door consequent aan de slag te zijn met hetgeen wat je wilt, creëer je je nieuwe leven wat bomvol zit met vreugde, blijdschap en geluk. Alleen jij kunt die stap zetten, vergeet dit nooit! Jijzelf zit aan het stuur van jouw leven en niemand anders!

Wil jij meer leren over wat je nog meer kunt doen om alles uit je leven te halen? Kom dan op zaterdag 1 april, nee dit is geen 1 aprilgrapje, maar werkelijk waar! Ik weet dat het wederom een geweldige dag zal gaan worden, de reacties van de voorgaande deelnemers zijn namelijk niet mis, je kunt ze hier lezen. Ik ben er zelf heel trots op om zo’n gave dag neer te zetten waarbij er van alles aan bod komt waar je gelijk mee aan de slag kunt. Deze inspiratiedag kost je slechts een kleine investering van 30 euro, waarvoor je buiten alle waardevolle content ook nog koffie, thee, water, versnaperingen, fruit én een heerlijke lunch krijgt. Ik kijk er al naar uit om jou deze dag te mogen ontmoeten. Indien je wilt komen, geef jezelf dan hier op. 

Laat een reactie achter


Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}