Affirmeren werkt écht!

Affirmeren werkt ëcht - Angelina Jochems

Affirmeren werkt écht!

Een affirmatie is als het ware een zaadje wat je plant, dit wordt later als je het goed verzorgd, een grote gezonde plant. Het is een zin die je regelmatig bewust herhaalt. Hierdoor herprogrammeer je je onderbewuste en ben je jezelf als het ware aan het “hersenspoelen”.

Een aantal dingen die belangrijk zijn bij affirmeren is dat je precies dient te weten wat je wilt. Daarnaast dient je affirmatie in de tegenwoordige tijd te staan en positief geformuleerd te zijn; laat het woordje “niet” weg.

Het is verstandig om een gevoelswoord of actiewoord te gebruiken. Wees kort, specifiek en krachtig; hou het simpel. Vertrouw op de juiste timing, het geeft namelijk niet gelijk resultaat, dus wees geduldig. Je dient jezelf er goed bij te voelen, luister daarom naar je intuïtie.

Als je je affirmatie voldoende herhaalt voor jezelf, dit is het verzorgen van je plant, wordt het uiteindelijk ook werkelijkheid. Het is de kracht van de herhaling die ertoe doet. Vind je het lastig om zelf een affirmatie te maken en heb je graag hulp hierbij, neem dan eens contact op via feelgood24seven@live.nl.

FEEL GOOD 24/7! organiseert regelmatig interessante bijeenkomsten en workshops/trainingen, kijk voor meer informatie verder op deze website.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}