Baal jij ervan dat je je goede voornemens niet vast hebt kunnen houden?

Baal jij ervan dat je je goede voornemens niet vast hebt kunnen houden? Ja? Nou weet je, je bent echt niet de enige op deze grote wereldbol. Maar ja, dat is natuurlijk een schrale troost! En misschien denk je wel “Wat heb ik hier nou weer aan?” Nou dat ga ik je vertellen: Je baalt er waarschijnlijk van dat je je goede voornemens niet vast hebt kunnen houden. Nou kun je het alleen bij het balen laten, dan gebeurt er uiteindelijk totaal niets…. Echter, er is altijd een moment dat je opnieuw kunt beslissen om te starten met je goede voornemens! Dat doet dan weer niet iedereen bij wie het niet gelukt is om zich te houden aan de goede voornemens. Als je datgene wat je als goede voornemens had écht wilt behalen, stel ik voor om je focus wederom op je doel te zetten en er alsnog voor te gaan!

Denk jij nou wérkelijk dat topsporters en/of succesvolle mensen niet diverse keren opnieuw zijn gestart om te komen waar ze nu zijn? Ja, natuurlijk wel! Een vaststaand feit is wel dat zij slechts één keer meer hun voornemens om het toch te gaan doen tot uiting hebben gebracht en daardoor zijn ze nu waar ze nu zijn. Ja, je leest het goed; slechts één keer meer zijn zij opnieuw aan de slag gegaan met hun doel. Ze plaatsten hun focus haarscherp op hun doel en gingen voor wat ze werkelijk wilden in hun leven! Daarom heb ik nu een vraag voor jou: “Blijf je waar je nu bent of ga je toch een verschil maken voor jezelf en pak je je goede voornemens opnieuw op?”

Zie het feit dat het niet lukte om je goede voornemens vast te houden niet als “falen”, maar zie het als een “ervaring of leermoment”. Je was er gewoonweg nog niet helemaal klaar voor en/of kwam er toch nog iets ineens tussendoor waardoor het helaas niet lukte. Dat overkomt ons allemaal, dat heet het “leven”. Weet wel dat, om je goede voornemens op te pakken, je lef nodig hebt! Heb jij dat? Er is wel iets heel moois met meervoudig lef vertonen: Meervoudig lef vertonen betekent 2 dingen; enerzijds vaker lef vertonen in je leven en dus gaan voor waar je voor wilt gaan en anderzijds het meervoud van lef vertonen en dat is “leven”. Je leven echt gaan leven zoals jij het graag zou willen in je leven! Doe je dat al of doe je dat toch (nog) niet helemaal? Zo ja, ga er vooral mee door! Zo niet, kijk dan eens wat je zou kunnen aanpassen en onderneem daar actie! Want alleen door actie komt er een resultaat!

Misschien kan ik je helpen met je actie? Ik organiseer regelmatig diverse mogelijkheden om meer te gaan leven i.p.v. overleven. Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat je daar heel veel lef voor nodig hebt! Het is steeds weer uit je comfortzone komen! En weet je wat nou eigenlijk zo gaaf is? Buiten je comfortzone gebeuren magische dingen! Ik daag je dus uit om ook uit je comfortzone te komen en juist de magie van het leven te ontdekken en beleven i.p.v. in de comfortzone te blijven waar het eigenlijk helemaal niet zo comfortabel is, want daar zitten veel dingen waar je eigenlijk niet heel blij en gelukkig van wordt, zoals onzekerheid, angst, spijt, een saai leven, etc. Wil je dat dan? Ja? Prima, lekker blijven zitten waar je zit, het is immers jouw leven en dat respecteer ik. Nee? Dan heb ik mogelijk leuke en interessante bijeenkomsten voor je in het vooruitzicht; kijk maar eens verder op mijn website wat ik allemaal organiseer waardoor jij mag groeien en ontwikkelen.

Laat een reactie achter


Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}