Ben jij afhankelijk van iemand anders voor jouw geluk?

Ben jij afhankelijk van je partner/kind/vader/moeder/vriend(in)/huisdier hoe jij je voelt? Laat je hen verantwoordelijk zijn voor jouw geluk?

Dat is jammer! Neem je geluk zelf in eigen handen! Kijk wat je kunt doen om jezelf gelukkiger te maken. Wacht hier geen dag mee omdat elke dag in je leven telt!

Een van de manieren om gelukkiger door het leven te gaan is dankbaarheid. Het is niet zo dat je dankbaarheid groter wordt zodra je gelukkig bent, maar je wordt gelukkiger zodra je meer dankbaarheid vertoont in je leven.

Weet je niet waar je dankbaar voor kunt zijn en/of heb je geen idee waar je kunt starten? Hierbij diverse voorbeelden waar je dankbaar voor kunt zijn: dat je een bed hebt om te slapen, dat er water uit de kraan komt, dat je vogeltjes hoort zingen, dat je de zon kunt zien (en voelen) stralen, dat je een lekker ontbijtje hebt gegeten, dat je een mooi boek hebt om te lezen, dat je een fijn gesprek hebt gehad….
Er is meer dan genoeg om te verzinnen waar je dankbaar voor kunt zijn.

Pak eventueel een schriftje of notitieboekje waar je elke dag 3 tot 5 dingen in opschrijft waar je dankbaar voor bent. Ik weet zeker dat dit je een heel goed gevoel gaat geven. Je focust immers meer op wat er wél is in je leven i.p.v. wat er niet is. Een gelukkiger leven is veel dichterbij dan je denkt!

Wil je hulp hoe je nog meer uit jouw leven kunt halen? Kijk dan eens verder op deze website bij “mijn diensten” of ik je ergens mee kan helpen of bel naar 06-13652644 voor meer informatie wat ik voor je kan betekenen.

Op jouw geluk! Liefs Angelina

 

 

Laat een reactie achter


Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}