Ben jij goed in accepteren?

13012849_1274263319269205_3798347972342006836_nSoms neemt iets onverwachts ineens de controle over in je leven. Heb jij daar (ook) wel eens mee te maken (gehad)?

Ik had dit onlangs zelf, ik zou namelijk gaan assisteren in de crew van Anthony Robbins tijdens zijn seminar Unleash The Power Within (UPW) in Londen. Ik was ingedeeld in het zogeheten “fireteam“; een groep mensen die de vuurloop gaat voorbereiden die gehouden wordt tijdens de 1e avond van de UPW. Echter werd ik helaas de nacht voordat ik naar Londen zou vlliegen ziek. “Nou, daar gaat mijn UPW-fire-avontuur!” bedacht ik me midden in de nacht. In eerste instantie baalde ik enorm omdat ik er zo naar uit had gekeken om te gaan en juist hierbij mensen te mogen assisteren dit jaar. Want vorig jaar ging ik namelijk als deelnemer naar de UPW en nu was ik uitgekozen uit honderden mensen om te komen crewen en dan ook nog in het fireteam – een van dé doorbraakplekken tijdens de UPW!!

Het bijzondere was, toen bleek dat ik niet in staat zou zijn om naar Londen te vliegen – en even mijn baalmomentje had gehad, dat ik er erg rustig onder bleef. Ik accepteerde de situatie volkomen. Ik kan mezelf er heel erg druk om maken, bedacht ik me, echter; dat verandert de situatie helemaal niet en dus is het zoals het is.

In mijn vorige inspiratieblog heb je kunnen lezen dat het belangrijk is om jezelf steeds zo goed mogelijk te voelen en dus mocht ik nu zelf uittesten hoe goed ik hier zelf toe in staat was….gelukkig lukte het me goed en heb ik het beste weten te maken van de tijd dat ik ziek was door een boek te lezen, uit te rusten en mijn gemakje te houden, wat dat was immers hetgeen wat mijn lichaam verlangde.

Heb jij ook weleens van deze situaties? Situaties die ineens alles omgooien in je leven? Bedenk jezelf dan of je er iets aan kunt veranderen….lukt dit wel, doe het dan, lukt het niet, dan wil ik je adviseren om hetgeen te accepteren wat er gebeurt – hoe lastig dit soms ook kan zijn.

Wil jij begeleiding in loslaten en dus jezelf goed voelen? Doe jezelf dan een plezier en neem dan contact op met mij, dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

“Accepteer dat wat is – het maakt je leven een stuk gemakkelijker!”

Laat een reactie achter


Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}