Besluit jij ook altijd dat alles goed komt?

Wellicht heb je het meegekregen en misschien ook wel helemaal niet. Op zaterdag 1 april jl. had ik mijn inspiratiedag gepland staan. De inspiratiedag zit bomvol met interessante informatie. Diverse deelnemers stonden al te trappelen voor de informatie die ik die dag zou gaan geven want zij zijn klaar voor een beter, mooier, completer en dus gelukkiger leven. Zij hadden zich immers opgegeven voor deze dag. Maar wat gebeurde er in de nacht van 31 maart op 1 april? Ik werd hartstikke ziek! Tjeetje, ik stond op mijn kop van de misselijkheid, hoofdpijn, draaierigheid, ik kon niet slapen ook al was ik doodmoe… Hoe moest dat nou; want de volgende dag zou ik mijn inspiratiedag geven en zoals ik er nu bij lag zou me dat zeker niet gaan lukken.

Ik heb nog bedacht om door te zetten, maar ik wist dat ik niet eens de middag zou halen als ik het door liet gaan…zo beroerd voelde ik mezelf. En ik ben iemand die ergens vol voor gaat en dus was een halve inspiratiedag geven ook niet echt een optie. “Wat nu?” bedacht ik me. Midden in de nacht is mijn lieve schat zelfs naar beneden gegaan om pijnstillers te halen voor mij, maar ook dat mocht helaas niet baten. Ik baalde enorm, want iets wat ik heel leuk vind moest ik nu afzeggen en hiermee waren er ook nog eens andere mensen de dupe van mijn ongemak. In de vroege ochtend heb ik berichtjes gestuurd naar de personen die zich hadden opgegeven met de spijtige mededeling dat de inspiratiedag helaas niet door zou gaan omdat ik die nacht ziek geworden was. Mijn vriend heeft zelfs een aantal mensen gebeld omdat ik niet zeker wist dat ze het bericht gelezen hadden. Gelukkig is alles nog goed gekomen en stond niemand voor niets in Breda terwijl er geen inspiratiedag zou zijn.

Nu begon ik zo mooi met “Besluit jij ook altijd dat alles goed komt?” En dat vraag ik je dan ook echt. Besluit jij ook altijd dat alles goed komt? Ik doe dat namelijk wél altijd. Stel dat ik ergens mee zit en niet weet hoe ik eruit kan komen, dan geef ik mezelf een paar uur om het gevoel helemaal te doorvoelen en als het een heavy stuk is mag het 1 tot maximaal 2 dagen duren, gewoonweg omdat het mijn aandacht opeist. Ik dien er dan wel naar te luisteren/kijken en niet zomaar aan me voorbij te laten gaan. Doordat ik stil sta bij hetgeen er speelt in mijn leven komt er een oplossing. Ik ga de confrontatie met mezelf dus aan, want ik wil ervan af! En zoals ik al schreef beslis ik altijd dat alles (weer) goed komt, en zelfs nog beter dan dat! Doe jij dat niet? Of beter gezegd, nog niet? Dan heb ik goed nieuws! Jij kunt dit ook leren! Als ik het kan, kun jij het namelijk ook!

Wil jij ook leren hoe je je leven in eigen handen kunt nemen? En wil jij nu ook wel een supersonisch-belachelijk-goed leven? Zet dan deze eerste stap en investeer NU in jezelf! De eerstvolgende inspiratiedag, inclusief een bonus waar je hart van gaat zingen én een implementatie-sessie die je nadien cadeau krijgt, is op zaterdag 1 juli, geef jezelf hier op, zodat ook jij deze tools die je leven veranderen gaat leren. Velen gingen je al voor en zijn razend enthousiast over deze dag. En dat zelfs voordat ik er extra tools aan toe heb gevoegd, lees hier hun reactie! Je krijgt een voordeel van maar liefst € 200,00 op deze dag, je investering voor deze dag is namelijk slechts 47 euro. Ben jij erbij? Ik kijk ernaar uit om jou te mogen begroeten op zaterdag 1 juli!

Laat een reactie achter


Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}