Heal-Your-Life-Logo-with-r_300px

Een opmerkelijke transformatie is te verkrijgen door persoonlijke coaching, vaak gebeurt dit in een korte periode. Ik bied begeleiding en ondersteuning, zodat jij een leven leert creëren wat je wenst. Ik heb gewerkt met mensen die op zoek waren naar begeleiding in elk gebied van hun leven; liefde en relaties, lichaam en gezondheid, carrière en geld, persoonlijke ontwikkeling en meer.

Werken met mij is een krachtige ervaring!

Wanneer je rechtstreeks met mij werkt, zal je mijn specifieke methode van het combineren van spirituele principes met praktische hulpmiddelen uit de eerste hand ervaren. Je wordt begeleid naar innerlijke vrede en werkelijk geluk.

* Zit je jezelf vaak zorgen te maken over de toekomst?
* Ben je ontevreden over je baan of carrière?
* Ben je gefrustreerd over de dingen die je ‘moet’ doen?
* Heb je doelen die je nog niet hebt bereikt?
* Is je leven uit balans?
* Ervaar je een aantal symptomen van stress?
* Heb je regelmatig gedachten als: “Ik ben niet goed genoeg”?
* Heb je alles in je leven om gelukkig te zijn en toch ben je het niet?
* Vind je het moeilijk om jezelf in de spiegel aan te kijken/bekijken?
* Ben je regelmatig met jezelf en/of anderen aan het ruziemaken?
* Weet dat er meer in je leven zit, alleen heb je geen idee hoe je dat eruit haalt?
* Heb je een relatie waarmee je niet helemaal gelukkig bent?
* Heb je het gevoel dat er iets in je leven ontbreekt?

Als je JA hebt geantwoord op een of meerdere van de bovenstaande vragen, kan ik je helpen!

 

Ja, ik heb interesse!

 

We hebben allemaal wel eens hulp nodig om ons vooruit te helpen op bepaalde momenten in ons leven. Ik ben getraind in goed luisteren, jou bevrijden van je beperkingen en je in je kracht zetten met diverse vaardigheden zodat je je leven kunt transformeren.

Ik help je met het verbeteren van elk gebied van je leven; werk/zakelijk succes, gezondheid, financiën, relaties en persoonlijke ontwikkeling/spirituele groei. Daarnaast leer ik je meer te genieten van het leven en hierdoor een vollediger en gelukkiger leven te leiden.

Veel mensen praten over wat ze willen, maar zetten nooit de stappen om er te komen.
Persoonlijke coaching van mij helpt je om het o.a. het volgende te overwinnen:

* Beperkende overtuigingen
* Niet geloven dat het mogelijk is
* Gebrek aan mentale, emotionele en spirituele vaardigheden
* Geen prioriteiten kunnen stellen en activiteiten plannen
* Neiging tot uitstellen

Persoonlijke coaching gecombineerd met workshops zal je sneller
helpen met het behalen van jouw gewenste resultaat

Ik zal je bijstaan en helpen met innerlijke vaardigheden zoals meditatie, visualisatie en affirmaties, anders dan andere coaching programma’s. Daar het concept van de wet van aantrekking tegenwoordig een onderdeel van veel coaching programma’s is, is dit concept altijd opgenomen geweest in mijn werk.

Indien je interesse hebt in persoonlijke coaching is dit de werkwijze:
Er zijn drie verschillende mogelijkheden:
* Coachingsgesprek van 1 uur – jouw investering is 150 euro.
* Coachingstraject van 6 uur – jouw investering is 660 euro.
* Coachingstraject van 10 uur – jouw investering is 900 euro.
De coaching is mogelijk in mijn praktijk en op afstand via Skype.
Bij de coachingstrajecten start ik met een oriëntatiegesprek; dit duurt ongeveer een half uur, dit oriëntatiegesprek krijg je cadeau.
Persoonlijke coaching kan ook met twee personen als zijnde ‘relatietherapie’.

Persoonlijke coaching gebeurt altijd op een plaats en tijdstip in overleg.

Is je interesse gewekt?
Weet je al wat je wilt? Neem dan gelijk contact op.
Wil je meer informatie? Vraag dan een vrijblijvende inzichtsessie aan.
W
acht niet en onderneem NU actie!

 

Ja, ik heb interesse!

 

Start met het begin van je nieuwe leven, je bent het waard! 

Testimonials Persoonlijke Coaching:

* Ik heb een niet al te makkelijke periode achter de rug. Bijna iedereen kent de momenten wel waarin je jezelf de vraag stelt “Waar en voor wie doe ik het allemaal – heb ik niet al genoeg geleden…” Ik was depressief. Op dat moment ben ik gestart met persoonlijke coaching bij Angelina. We hebben een aantal sessies aan mijn issues gewerkt en al snel merkte ik kleine veranderingen in mezelf en langzamerhand verdween de depressie. Door de oefeningen verkreeg ik inzichten en leerde ik mijn concentratie te verplaatsen naar iets anders, dit vond ik voorheen erg moeilijk. Angelina is erg begripvol en denkt met je mee. Ze heeft zelf ook veel levenservaring wat zeer prettig is. Haar passie voor het helpen van mensen straalt ze uit, dit helpt zeker mee aan het proces. Angelina, bedankt voor je inzet, tijd en liefde! – Bionda Akkermans

* Ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken voor de sessies die ik bij jou heb gehad. Je wijsheid, het vermogen om voorbij hetgeen wat ik je vertelde te kijken en je was in staat om mij op een unieke manier te laten zien waar ik mis ging, dit was het mooiste cadeau dat je me kon geven. Je liet me inzien en gaf me het gevoel dat er ook van mij gehouden kan worden. Wat ik het fijnste aan de sessies vond, was dat je meer bood dan waar ik voor kwam en dat je ervoor zorgde dat ik vervolg gaf aan hetgeen wat we in elke sessie hadden besproken. Ik waardeer je voor al de verandering die je in mijn leven hebt gebracht door mij te helpen me meer op mijzelf en mijn doelen te richten. Liefde en Dankbaarheid. – Sahar Gharachorlou

* Angelina neemt je stap voor stap mee op weg naar je doel. Door haar manier van vragen ontdek je langzaam maar zeker de antwoorden in jezelf. Daarna helpt ze je de stappen te zetten om in je eigen tempo te mogen groeien. Soms zacht, soms scherp, soms sturend, soms vrij, maar altijd het juiste. Ik ben klaar voor de volgende fase in mijn leven en kijk er naar uit. Dat had ik niet kunnen bedenken een jaar geleden. Dank je wel Angelina, Topcoach. – Helma Cornelissen

* Lieve Angelina, ik ben vanmiddag nog even dieper gegaan en ik heb hele grote stappen gezet deze dagen. Momenteel voel ik mij heel goed en sterker dan ooit maar ben geestelijk wel moe van het harde werken. Voor dit moment wil ik jou in ieder geval alvast ontzettend bedanken voor wat je voor mij gedaan hebt. Je bent een prachtig mens die mij met je liefde, inzicht, ervaring en geduld zachtjes op de weg heeft geduwd die ik op moest. Ik draag je voor altijd in mijn hart hiervoor. Liefs. – Anoniem

Ja, ik heb interesse!

Pin It on Pinterest