De kracht van dankbaarheid

De kracht van dankbaarheid - Angelina Jochems

DE KRACHT VAN DANKBAARHEID

Dankbaar zijn is ontzettend krachtig. Hoe dankbaarder je bent voor iets in je leven, des te meer er naar je toe komt om dankbaar voor te zijn.

Vind jij het lastig om dankbaar te zijn, want jouw leven loopt nou eenmaal niet op rolletjes? Dan daag ik je uit om vanaf vandaag hiermee te starten. Dit kun je doen door elke dag een moment hiervoor te nemen, bijvoorbeeld in de avond net voor het slapen gaan.

Je schrijft steeds 3 tot 5 dingen op waar je dankbaar voor bent; dit kan zeer uiteenlopend zijn, bijvoorbeeld een fijn (telefoon)gesprek, een mooi liedje, een complimentje dat je hebt ontvangen of gewoonweg dat je blij bent dat er water uit de kraan komt en je daardoor koffie of thee kunt maken.

Je kunt starten met kleine dingen om dankbaar voor te zijn. Waarom zou je immers grote dingen ontvangen als je niet eens dankbaar kunt zijn voor de kleine dingen in het leven?

Mensen die dankbaar zijn ervaren meer geluksgevoel, dit is dus een belangrijke sleutel naar meer geluk in je leven!

Dankbaarheid oefenen met onze workshops

FEEL GOOD 24/7! organiseert regelmatig interessante inspiratiedagen, workshops en trainingen – meer informatie hierover vind je op deze website.

Uit het magazine “Bruist” – Editie juni 2016

Laat een reactie achter


Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}