Elke gedachte die je denkt creëert je “toekomst”!

12376402_1178813065480898_8367374218600255125_n

Elke gedachte die je denkt creëert je “toekomst”!

Ben jij je bewust van hetgeen je denkt gedurende de dag? Sta je in de ochtend op met positieve gedachten of zijn het juist negatieve gedachten die naar boven komen? Oftewel denk je “Yes, ik heb weer een nieuwe dag vandaag en ik ga er iets leuks van maken!” of juist “Oh jee, ik moet zo weer naar mijn werk en het staat ook nog te regenen”.

We hebben zo’n 60.000 gedachten per dag, het goede nieuws hierbij is dat we zelf in staat zijn om onze gedachten te kiezen. Je gedachten zijn vaak wel dezelfde als de gedachten die je eerder op dit gebied hebt gehad en dus is het niet makkelijk om die zo maar even te veranderen. Echter, het is wel mogelijk om ze te veranderen!

Wat kies jij om te geloven? Hetgeen wat je gelooft wordt waarheid voor jou, maar klopt het ook echt? Wat je gelooft wordt veroorzaakt door een gedachtepatroon, en je gedachtepatroon kun je veranderen. Jij krijgt wat jij besluit te denken.

Wil je hier hulp bij, dan kun je ervoor kiezen om een workshop/training of persoonlijk coachtraject aan te gaan bij FEEL GOOD 24/7! Om dingen te kunnen veranderen dien je zelf te veranderen en die verandering start bij je gedachten. Jij bent de bedenker van jouw leven. Veel plezier en succes met het creëren van jouw toekomst.

“Ik inspireer mensen om het beste uit zichzelf en hun leven te halen”

Uit het magazine “Bruist” – Editie december 2015

Laat een reactie achter


Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}