Jezelf goed voelen, hoe doe je dat dan? Vooral als het tegen zit in je leven!

Wat in mijn ogen één van de allerbelangrijkste dingen in je leven  is, is “JEZELF GOED VOELEN”. Ik ben namelijk van mening dat we hier op de wereld zijn om onszelf zoveel mogelijk goed te voelen. Dat is ook de reden waarom ik jaren geleden voor mijn bedrijf de naam FEEL GOOD 24/7! heb gekozen. Wellicht denk je nu: “Maar je kunt jezelf toch niet altijd 24 uur per dag 7 dagen in de week goed voelen?” Euh…. Nee, dat is eigenlijk onhaalbaar. We hebben allemaal wel dingen in ons leven die ons even omver halen en/of waar we ons zorgen om maken. Het is alleen; hoe ga je er dan mee om? Blijf je erin hangen of zoek je naar dingen die je helpen om je zo spoedig mogelijk weer goed te voelen? Die keuze is aan jou. Want bedenk je eens: stel dat 24/7 nou niet lukt, wat voor verschil zou het zijn in je leven als het je wel 22/6 zou lukken?

Om je te helpen hoe jij jezelf goed kunt voelen deel ik graag diverse opties met je zodat je ziet hoe je dat voor elkaar kunt krijgen.

* Praat met een vriend/in
* Luister naar (je favoriete) muziek
* Lezen
* Zingen
* Dansen
* Speel een instrument
* Ga naar een evenement of workshop
* Knuffelen
* Lachen en glimlachen
* Focus op glimlachen gedurende de dag
* Kijk een (grappige) film
* Wandelen/sporten
* Neem een massage
* Ga naar de sauna
* Ga uit eten
* Ga naar het theater
* Speel met je huisdier
* Speel met je kind(eren)
* Mediteer/Affirmeer/Visualiseer
* Schilderen
* Koken
* Pottenbakken
* Tuinieren
* Doe aan EFT/TFT
* Kijk regelmatig naar je dromen d.m.v. een dromenbord/lijst
* Etc.

Wat voor de een fijn is om te doen, hoeft voor de ander totaal niet zo te zijn. Ik wil je dan ook hierbij uitnodigen om diverse manieren van deze lijst eens uit te proberen, zodat je kunt ervaren wat voor jou het beste werkt. Het gaat erom dat je in de vibratie komt van “jezelf goed voelen” en dus is het van belang dat zodra je jezelf (even) niet goed voelt, je ervoor zorgt dat je dan z.s.m. opnieuw in de vibratie van jezelf goed voelen komt. Hierdoor creëer je voor jezelf een veel mooier en gelukkiger leven.

Wil je meer hulp en tools zodat je jezelf goed kunt voelen en waardoor je je leven kunt veranderen? Kom dan naar de Inspiratiedag die ik regelmatig organiseer. Hier lees je meer over dit inspirerend event. Jouw leven wordt door de 10 sleutels die ik o.a. met je deel tijdens de Inspiratiedag zeer zeker mooier, beter, completer en gelukkiger. Ervaringen van vorige deelnemers van de Inspiratiedag lees je hier. Wil jij ook geïnspireerd worden hoe je een supersonisch-belachelijk-goed leven kunt creëren? Meldt jezelf dan NU aan, dat kan hier. Ik kijk ernaar uit om je te mogen begroeten!  

Laat een reactie achter


Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}