Hoe is het met de pijnlijke gebeurtenissen uit jouw verleden?

Vorige week was ik aan het coachen bij een NLP Practitioner Opleiding. Wat mij enorm raakte hierin is dat vele mensen nog vast zitten aan gebeurtenissen uit het verleden. Dat is ontzettend jammer. Je draagt daardoor namelijk elke dag de oude ballast met je mee. Dit kan ervoor zorgen dat je niet volledig ‘leeft’ en dat je bepaalde dingen niet doet in je leven die toch heel belangrijk voor je zijn. Als je namelijk nog vast zit aan ‘oude rommel’ gaat dat als het ware zitten rotten in je systeem. Zie het als een volle vuilnisbak die in je woning staat die nooit geleegd wordt. Alle rotzooi wat daarin zit gaat rotten en stinken.

Het mooie aan het coachen tijdens de opleiding, en uiteraard in mijn praktijk, is dat men oude ballast los gaat laten door middel van de hulp die de persoon daarbij krijgt. Daardoor ervaar ik vaak dat men lichter de toekomst instapt. Dit gaat meestal gepaard met het feit dat men dingen gaat doen waar men echt blij van wordt.

Tijdens de opleiding mocht ik een dame begeleiden die een man hielp een vervelende emotie te veranderen in nieuwe, positieve emoties die hem helpen. De oude emotie lieten we hem koppelen aan diverse heftige gebeurtenissen in zijn leven vanaf zijn geboorte tot het heden. Daarna veranderden we de vervelende emotie in de positieve emoties. Het was enorm fijn dat hij zich volledig aan ons overgaf. Vooraf vertelde hij dat hij totaal uit zijn comfortzone ging. Hiermee nam hij een sprong in het diepe, wat een held! Hij was nou eenmaal iemand die niet zo snel oude gebeurtenissen oprakelde en terugging naar vervelende momenten in zijn leven. Wel zag hij het belang hiervan in en ging er helemaal voor. Wat een fantastisch cadeau gaf hij zichzelf hiermee! Dat had hij zeker van tevoren niet bedacht. Hij voelde zich nadien veel lichter en je kon zien dat er een last van hem was afgevallen. Ik was en ben ontzettend blij voor hem dat hij uit zijn comfortzone stapte en naar de plaats ging waar de magie ontstaat.

Daarnaast ben ik enorm dankbaar dat ik de dame in kwestie mocht ondersteunen in dit proces. Ik vind het ontzettend leuk om anderen te mogen helpen en bijstaan in hun groei. En terwijl ik dit schrijf bedenk ik me dat mijn lang geleden behaalde diploma ‘leermeester’ toch ook hier weer van pas komt. Ik geniet ervan om anderen te mogen helpen beter te worden. De blije blik van de dame dat het haar toch gelukt was zal ik nooit vergeten. Voorheen was ze angstig en was ze er zeker van dat ze het niet kon. Ik beloofde haar naast haar te blijven zitten en dat we het samen gingen doen. Anderen leren hoe ze zelf beter in iets kunnen worden, wel in mijn vakgebied uiteraard, is iets wat op mijn lijf geschreven is. Ik geniet er enorm van anderen te helpen met mijn kennis en kunde. Ik voel me dan ook een gezegend mens en ben enorm dankbaar dat ik elke dag bezig mag zijn met dingen die ik het allerliefste doe. Het is heel bijzonder om anderen te mogen helpen met o.a. hun oude ballast om te buigen naar iets wat hen dient. Het maakt hun leven gelijk een heel stuk gemakkelijker en vooral leuker. Dat is dan precies waar ik voor sta, anderen op weg helpen naar een supersonischbelachelijkgoed leven!

Leef jij ook een supersonischbelachelijkgoed leven? En heb jij de pijnlijke gebeurtenissen uit je leven al omgedraaid naar dingen die je dienen? Zo niet, wat ga je eraan doen om dat wel voor elkaar te krijgen? Als je niets doet gaat er zeker niets gebeuren. Tip: Je kunt ervoor kiezen om hier een gratis en vrijblijvende Gelukkiger Leven Inzichtsessie bij mij aan te vragen.

Een andere interessante optie is naar de filmvoorstelling van “Je kunt je leven helen” komen die ik organiseer op woensdagavond 12 juni aanstaande. De locatie is Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50 in Hendrik-Ido-Ambacht. Meer informatie hierover lees je hier. Afgelopen woensdagavond was de eerste filmvoorstelling die ik organiseerde dit jaar. De aanwezigen waren onder de indruk van de film en wat ze eruit gehaald hebben. Het napraten nadien was heel leuk en ging in een ontspannen sfeer. Je kunt er ook voor kiezen om de film voor jezelf aan te kopen, je investering hiervoor is € 19,99 exclusief verzendkosten.

Vervolgens wil ik je nog wat informatie geven over mijn boek wat in september dit jaar uitkomt. De lancering hiervan zal gepaard gaan met mijn allereerste “FEEL GOOD SHOW”. De datum waarop dit allemaal gaat gebeuren is 29 september; mijn 47e verjaardag. Deze dag is tevens de verjaardag van de persoon die het voorwoord schrijft van mijn boek; een zeer gerenommeerd holistisch arts, businesscoach en internationaal best-seller auteur. De titel van mijn boek is “In 10 stappen een gelukkiger leven – Doorbreek belemmeringen, hou van jezelf en ervaar overvloed”.

Zodra je dit boek gaat gebruiken als leidraad naar een gelukkiger leven en je gaat de opdrachten toepassen die erin staan, ga je dat gelukkiger leven zeer zeker verkrijgen. Ikzelf ben hier immers het levende bewijs van. Hou me in de gaten als je erbij wilt zijn! Ik zou het enorm fijn vinden als je ervoor kiest om te komen. Enerzijds omdat het mijn boeklancering en verjaardagsfeestje is natuurlijk en anderzijds, en die vind ik eerlijk gezegd veel belangrijker voor jou, dat je met de inhoud van mijn boek ook jouw supersonischbelachelijkgoede leven kunt verkrijgen! Hierover ga ik zeker het een en ander met je delen tijdens de FEEL GOOD SHOW.

Ik kijk er naar uit om jou een keer persoonlijk te mogen begroeten bij een van mijn events. Ik wens je een hele fijne dag toe.

Liefs Angelina

Mijn grootste wens is dat iedereen een gelukkiger leven voor zichzelf leert creëren vol met eigenwaarde, zelfvertrouwen en liefde voor zichzelf! Mag ik jou hierbij helpen?

Laat een reactie achter


Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}