Ik ben d’r zo klaar mee!

Ken jij dat gevoel ook? Dat je ergens klaar mee bent?

Afgelopen zaterdag organiseerde ik mijn 7e Gelukkiger Leven Inspiratiedag en naar mijn mening, en die van de deelnemers d.m.v. hetgeen wat ik hoorde bij het afscheid nemen, was het (wederom) een succes.

Dit zijn de typische kernwoorden die de deelnemers aan het einde opgaven n.a.v. de Gelukkiger Leven Inspiratiedag; “liefdevol, warm, ontplooiing, energie, liefdevolle ontvangst, indrukwekkend, positieve inhoud, mooi, inspirerend, leerzaam, motivatie, kracht, liefde, warm, gevoel van veel liefde, positief, toegankelijk, veilig, warmte, oprechtheid, motiverend, passie, fijn”.

Ik kan niet anders zeggen dat ik me na zulke lovende woorden een zeer bevoorrecht mens voel. Ik ben elke dag heel dankbaar dat ik het fantastische werk mag en kan doen wat ik nu doe!

En wellicht denk je dan, ja maar je schreef dat je er klaar mee was, toch?
Wat is het dan waar je klaar mee bent Angelina?
Nou dat vertel ik je in bijgaand filmpje.
Ik heb namelijk afgelopen zaterdag beloofd dat ik me ergens hard voor wil gaan maken en dat de hele wereld het mag horen, daarom stuur ik je dit filmpje, het duurt iets meer dan 12 minuten, en dus vraag ik je om er even de tijd voor te nemen.:


Zodra je het gezien hebt, hoop ik dat jij het wilt delen voor mij, zodat we meer mensen kunnen bereiken met hetgeen ik te vertellen heb.

Heb je zelf nog geen supersonischbelachelijkgoed leven, maar wil je het wel?
Geef jezelf dan nu op voor de eerst volgende Gelukkiger Leven Inspiratiedag via: https://www.feelgood24seven.nl/inspiratiedag/
Ook voor meer informatie kun je natuurlijk bovenstaande websitepagina eens bekijken en nalezen.

Ik kijk er naar uit om jou te mogen verwelkomen!

Laat een reactie achter


Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}