Je kunt een buitengewoon leven creëren – Louise Hay & Cheryl Richardson

9789076541501[1]Louise Hay, de grande dame van positief denken, en Cheryl Richardson, de self-care lady, laten je in dit magische boek zien hoe zij de principes die ze bespreken zelf toepassen in hun leven, zodat jij daar de vruchten van kunt plukken.

“Dit juweeltje is een plezier om te lezen, het is op een eenvoudige manier diepgaand. Vol compassie geschreven, maar het is de wijsheid in het boek die ik het meest waardeer.”
-Dave Carpenter

Een liefdevol, subtiel meesterwerk dat zelfs tijdens het lezen je stemming een boost geeft.  Geef je leven een positieve wending: ga aan de slag met dit waardevolle materiaal!

* Is het de voelbaar positieve energie die van Louise Hay afstraalt?
* Zijn het de affirmaties in het boek, die je denken direct richting positiviteit sturen?
* Is het de simpele wijsheid, die zo makkelijk toepasbaar is en inspireert om meteen uit te voeren?

Is het leven werkelijk zo eenvoudig? Kijkend naar Louise Hay, 85 jaar en vitaal, gelukkig, vrolijk, levendig en krachtig, een waar voorbeeld van wat ze onderwijst, kun je niet anders dan concluderen dat ze gelijk heeft.

“Ongelooflijk hoe zo’n simpel, eenvoudig boek zo’n impact op mijn leven kon hebben. De waarde van dit boek komt het best tot zijn recht als je het opnieuw -en opnieuw- leest en daadwerkelijk met de affirmaties aan het werk gaat, zodat je meegevoerd wordt in de energie van Louise en haar levenslessen diep tot je doordringen en in je leven zijn uitwerking vinden.”
-Edith Hagenaar

Het leven zit -voor iedereen- barstensvol uitdagingen. Waarom zou je je best doen om een buitengewoon leven te creëren als het al moeilijk genoeg is om te overleven? Omdat ook jij het kunt. Louise Hay had een jeugd vol mishandeling, armoede en geweld, leed aan kanker en ging door een pijnlijke scheiding. Maar met haar 85 jaar staat ze volop in het leven en heeft ze een wereldwijd uitgeef-imperium gecreëerd.  Belangrijker: ze is gelukkig. Allemaal dankzij één ding: mentale kracht. Met de discipline van een legercommandant liet ze alleen nog positieve gedachten in haar hoofd toe. Hoe ze dat deed, wat het haar opleverde, hoe haar bewonderendswaardige leven er uit ziet, en vooral hoe jij een buitengewoon leven kunt creëren lees je in Je kunt een buitengewoon leven creëren: het ultieme boek van Louise Hay. pas de wijsheid van Louise direct toe met de gratis cd met affirmaties uit het boek!

Met deze link kun je het boek gelijk bestellen: http://www.succesboeken.nl/?isbn=9789076541501&pc=9F07B717

Laat een reactie achter


Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}