Laat je verleden niet je heden stelen

Laat je verleden niet je heden stelen.

Tjeetje, wat heb ik dat vaak gedaan in mijn leven, mijn verleden mijn heden laten stelen… Is dat bij jou ook het geval? Dan wil je aanraden om eens in “vertrouwen” te stappen en te gaan doen wat je hart je ingeeft. Zodra je dat doet, gebeuren er namelijk wonderen! Natuurlijk is het eng om iets te doen wat niet helemaal voor 100% in je comfortzone ligt of wat in het verleden niet zo gemakkelijk ging. Het kan zomaar zijn dat je er toch ontzettend veel plezier uit haalt. Of je hebt iets meegemaakt waarmee je tot op de dag van vandaag nog steeds rond loopt, gewoonweg omdat je het nog geen plekje hebt weten te geven. Weet dan dat je het waard bent om daarmee aan de slag te gaan zodat je leven er een stuk plezieriger uit gaat zien en je vanzelf gelukkiger in het leven staat.

Het is mogelijk!
Als jij het beslist, is namelijk alles mogelijk!

Ik daag je hierbij uit om eens te kijken naar de dingen in jouw leven die jou heden nu stelen. Wat zijn je angsten en wat zijn je verlangens? Door juist dwars door de angst heen te gaan kan het zomaar zijn dat je ineens in iets heel gaafs terecht komt! Dat is toch wat je wilt? Een leven vol gave ervaringen! Ik verneem graag van je, welke stappen je hebt ondernomen en welke angsten je aan de kant hebt geschoven. Of welke angsten je van plan bent om aan de kant te schuiven, want bij een beslissing nemen start alles!

Ik weet er alles van, ik heb ervoor gekozen om door mijn angst heen te stappen en daardoor had ik op 14 mei een fantastische leuke dag met enthousiaste deelnemers bij mijn allereerste Inspiratiedag! Ik geef al geruime tijd diverse workshops en trainingen, maar wat ik hier ging doen was toch wel heel eng! Ik kan me het moment nog heel goed herinneren toen ik zag dat er een aantal deelnemers erg geëmotioneerd raakten; ik begon helemaal te shaken, tegelijk bedacht ik me; “Angelina geniet! Geniet i.p.v. de angst toelaten…..” Dat heb ik gedaan en mede daardoor werd de dag een groot succes, door te genieten kom je namelijk in een andere frequentie en kom je in een soort van flow terecht.

De testimonials (getuigenissen van deelnemers) van de Inspiratiedag liegen er niet om, hierbij enkele;
* Deze dag is van begin tot het einde de moeite waard. Positief en vol energie sta je open voor verandering en wil je dit ook. Bij Angelina ben je in goede handen.
* Angelina is met haar verschijning en energie al een inspiratie op zich (bloos, bloos)
* Positief en liefdevol. Je wordt gezien en je mag er zijn. Een warme duw in de rug om nu echt aan te gaan pakken.
Meerdere testimonials kun je hier lezen.
Mijn doel is bereikt; ik heb de deelnemers mogen inspireren naar een mooier en gelukkiger leven, dat is mijn missie!

Wil jij ook naar de Inspiratiedag komen? Kijk hier wanneer de volgende staat gepland.

Laat een reactie achter


Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}