Lekker in je lijf

Een bewezen aanpak om blij te worden van én met jezelf

 • Zit je niet lekker in je vel?
 • Ben je onzeker over jezelf?
 • Heb je (te) weinig eigenwaarde?
 • Ben je niet blij met jezelf?
 • Heb je dagelijks stress rondom je eten?
 • Heb je moeite met je spiegelbeeld?
 • Baal je van je overgewicht?
 • Schaam jij jezelf voor hoe je eruit ziet?
 • Voel je jezelf niet goed genoeg?
 • Wil je graag afvallen, maar het lukt steeds maar niet?

Lekker in je lijf

Een bewuste aanpak om gewicht te verliezen

Ik herken deze problemen omdat ik ze zelf namelijk jarenlang heb gehad, gelukkig heb ik hier de oplossing voor gevonden. De meeste programma’s voor gewichtsverlies leggen de aandacht op de voedselkeuzes die je maakt en dat is de reden waarom ze niet werken.
De basis voor gewichtsverlies op lange termijn en een gezond lichaam ligt in andere factoren. Dit unieke programma om gewicht te verliezen leert je de vaardigheden die je ECHT nodig hebt om je ideale gewicht te bereiken en te behouden.

Dit is het RESULTAAT wat je krijgt d.m.v.
mijn LEKKER IN JE LIJF programma:

♥ Meer zelfvertrouwen
♥ Meer eigenwaarde
♥ Beter inzicht in je eetgewoonten
♥ Je zit lekkerder in je vel
♥ Beter zelfbeeld
♥ Zeker van jezelf
♥ Slanker lichaam
♥ Blijer met jezelf
♥ Betere gezondheid
♥ Ontspanning rondom eten
♥ Je leert je patronen kennen waarom je eet
♥ Positiever denken over jezelf
♥ Gelukkiger leven
♥ Ontspanning rondom afvallen
♥ En nog veel meer…

In Lekker in je Lijf leer je:

 • De eerste stap die je dient te zetten voor succes
 • De belangrijke vragen die je dient te stellen als je je eetgewoonten onderzoekt
 • Hoe je kleine veranderingen maakt die tot groot succes leiden op lange termijn
 • De mentale vaardigheden om succesvol af te vallen
 • Visualisaties die je helpen om je doelen te bereiken
 • Emotionele en spirituele vaardigheden die je nodig hebt om het gezonde lichaam te bereiken waar je zo naar verlangt
 • Hoe je een uniek voedings- en bewegingsplan kunt maken dat bij je levensstijl past

Ik ben Angelina Jochems en weet als geen ander hoe lastig het is om op het gewicht te komen waar je graag wilt zijn.

Ik heb zelf jaren te kampen gehad met extreem overgewicht, ik had ooit zelfs maat 54 aan! (zie foto hieronder) Ik was totaal niet happy met de persoon die ik zag in de spiegel, ik zag er niet uit, was veel te dik en voelde me zeer zeker niet goed genoeg. Sinds ik zelf hetgeen ben gaan toepassen wat ik je tijdens dit online programma leer, ben ik blij met degene die mij aankijkt in de spiegel, zit ik lekker in mijn vel, ben ik slanker, heb ik mega veel eigenwaarde én straal ik als nooit tevoren!

LEKKER IN JE LIJF

Dit programma maakt werkelijk hét verschil in je leven,
als je kampt met je (over)gewicht en je zelfbeeld!

Het onlineprogramma volg je vanuit huis of waar dan ook,
in je eigen tempo

12 maanden toegang tot een besloten, online leeromgeving

Het programma bestaat uit 6 lessen

✓ 1 x per 2 weken ontvang je een nieuwe les in de leeromgeving

✓ De lessen zijn in de vorm van tekst, audio, pdf en video;
ze zitten bomvol met informatie, meditaties,
opdrachten en oefeningen

✓ Toegang tot een exclusieve (besloten) Facebookgroep

✓  Diverse extra’s, die nu nog een verrassing zijn

€ 97

Wat andere deelnemers zeggen:

Met deze cursus heb ik geleerd echt van mijn lichaam te houden. Ik maak gezondere keuzes qua voeding en beweging. Angelina begeleidt je op een hele betrokken manier. Ze is geïnteresseerd en geeft duidelijke adviezen. Een aanrader als je het lijnen en diëten helemaal zat bent en op een andere manier met je gezondheid en gewicht aan de slag wil.

Bianca Wijngaards

De cursus geeft mij ontspanning rondom eten en afvallen. Ik leer echt van mijn lichaam en mezelf te houden. Angelina geeft je de ruimte om je eigen tempo aan te houden, maar geeft ook de zetjes om dat te gaan doen wat nodig is. De liefdevolle schop onder je kont. Ze schept een veilige omgeving en sfeer om aan jezelf te werken.

Anoniem

Sinds het volgen van deze cursus ben ik positiever over mezelf en kijk ik positiever naar mezelf. Ik praat intern absoluut anders tegen mezelf dan voorheen. Harder aan mezelf werken dan aan mijn gewicht heeft me in dit geval veel opgeleverd. Ik ben blij dat ik de cursus heb gedaan bij jou! Afgelopen 3 weken 2,6 kg eraf!

Anoniem

Ontspannen afvallen… Is het wat ik verwacht had? Nee… het is veel meer dan dat! Je krijgt meer inzicht in jezelf en daarmee in je ontwikkelde gewoontes en overtuigingen. Confronterend maar verhelderend. Angelina is de positieve coach die het beste van iedereen in de groep boven haalt en iedereen stimuleert en motiveert. Ze reflecteert en nuanceert verkregen zelf-inzichten. Angelina, bedankt!

Astrid Vink

Je leert op een liefdevolle manier anders naar eten en naar jezelf te kijken. Voor mij is dat echt van mijzelf houden en mijzelf accepteren zoals ik ben met mijn huidige gewicht. Angelina is een warme hartelijke vrouw die je tips geeft en je ruimte geeft om dit op je eigen tempo te kunnen doen en daar waar nodig is je een inzicht te geven waarmee je verder kan.

Monique van Bodegraven

Dit onlineprogramma heeft mij de ogen geopend. Het programma gaat niet alleen maar over gewicht verliezen. Alles begint met liefde voor jezelf. Het is een bewustwordingsproces waarbij je je negatieve gedachten en gedragspatronen langzaam leert transformeren naar een positief zelfbeeld. In beweging komen en iets positiefs ondernemen in plaats van gaan eten alleen maar uit onbehagen. Angelina heeft mij geïnspireerd en het vertrouwen gegeven dat ik op een zonnige dag mijn streefgewicht zal behalen, en vasthouden! Lieve Angelina, Dank je wel! XXX

Roos Voesenek-Verwaters

 Dankzij deze cursus, die veel verder gaat dan afvallen, weet ik nu dat ontspannen afvallen begint met lief zijn voor jezelf, gezonde keuzes maken en nieuwe gewoonten ontwikkelen op het gebied van voeding en beweging die bij jou passen. Bedankt Angelina, je cursus heeft me echt geholpen om een gezondere levensstijl te ontwikkelen!

Miranda Tannemaat

“Lekker in je Lijf”, dat wilde ik heel graag en dat is gelukt. Door deze cursus te volgen heb ik geleerd van mijn lichaam te houden en het te accepteren zoals het is. Want met of zonder extra kilo’s, het is prachtig en brengt met iedere dag weer waar ik wil zijn. Mede door dit programma heb ik geleerd echt liefdevol naar mezelf te kijken en ook daadwerkelijk te voelen dat ik goed ben zoals ik ben. Heb ik dan nooit onzekerheden of onzekere momenten? Ja natuurlijk wel, die hebben we allemaal. Ze zijn alleen van korte duur en ik weet hoe ik hiermee kan dealen. Zo fijn! Angelina is een super enthousiaste en betrokken coach. Ze weet waar ze over praat. Ze leeft zich in in hoe je je voelt en weet je te motiveren om de stappen te zetten die belangrijk voor je zijn.

Anoniem

Dit programma maakt werkelijk hét verschil in je leven,
als je kampt met je (over)gewicht en je zelfbeeld!

Wil jij écht aan de slag met het rotgevoel rondom je (over)gewicht, je onzekerheid, je lage zelfbeeld en jezelf niet goed genoeg vinden?

 Geef jezelf dan NU op en doe mee met 
mijn onlineprogramma!

Je kunt je nu aanmelden

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Angelina Jochems
info@feelgood24seven.nl
+31(6)13652644

Copyright 2024 - FEEL GOOD 24/7!