Luister jij altijd naar je lichaam?

Het is alweer een tijdje geleden dat je inspiratie van mij kon lezen. Dit komt omdat ik ziek ben geweest. Mogelijk heb je dat gelezen op social media als je me daar volgt. Mijn weerstand was extreem verlaagd waardoor ik ontzettend moe was. Daarnaast kreeg ik enorme pijn in mijn rechterarm en dus besloot ik door beide oorzaken mijn bezigheden even op een lager pitje te zetten. Dat was niet bepaald een makkelijke beslissing omdat ik voornamelijk dingen doe die ik echt heel leuk vind om te doen en een tandje lager is dan een behoorlijke uitdaging. In diezelfde periode was ik juist net gestart met mijn boek te schrijven. Het plan was dat het in 6 weken klaar zou zijn, maar mijn lichaam besliste even anders…

Dat is dan voor mij ook gelijk een reden om te vragen of jij weleens luistert naar je lichaam zoals je in het onderwerp van dit bericht kon lezen. Ik weet dat luisteren naar je lichaam van groot belang is. Het wijst je namelijk op bijzondere dingen als je ergens pijntjes en/of mankementen hebt. Wellicht wist je hiervan af en mogelijk ook helemaal niet. Je lichaam geeft aan d.m.v. je pijntjes/mankementen waar je emotioneel mee aan het worstelen bent. Dat is interessant, toch? Ik vind dat in ieder geval wel eerlijk gezegd. En dat is dan ook meteen de reden waarom ik nooit gelijk naar een huisarts ren zodra ik iets mankeer, gelukkig mankeer ik niet zo heel snel iets en dus ben ik geen vast gezicht voor mijn huisarts.

Vorige week ging ik voor het eerst naar mijn huisarts, die ik nog nooit gezien had, ook al ben ik inmiddels (door mijn verhuizing) al 2 jaar haar cliënt. De pijn in mijn rechterarm werd maar niet minder en op flink aandringen van een vriendin van mij besloot ik toch maar eens naar de dokter te gaan. Gelukkig bleek het allemaal mee te vallen, want mijn pijn wordt veroorzaakt door een tenniselleboog. Nu heb ik je net verteld dat als je een pijntje/mankement hebt er iets emotioneels achter zit en daarmee wil ik je nu gelijk mee laten kijken naar wat er dan bij mij achter zit.

Ja, meekijken met een ander is soms toch nog even net iets gemakkelijker dan naar jezelf kijken, toch?! De elleboog staat voor je identiteit en het vertegenwoordigt verandering van richting en openstaan voor nieuwe ervaringen. Mocht jij willen weten wat er achter jouw pijn/mankement zit, dan adviseer ik je te kijken in het boek “Je kunt je leven helen” van Louise Hay.


Mijn ervaring is dat je er heel veel aan hebt als je weet wat de achtergrond is van je pijn/mankement. Het geeft je inzicht in waar je aandacht aan mag geven in je leven. Wat mogelijk ook interessant voor je is, is naar de filmvoorstelling van Je kunt je leven helen te komen die ik organiseer op woensdagavond 22 mei aanstaande. De locatie is Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50 in Hendrik-Ido-Ambacht, meer informatie hierover lees je hier.

Als je interesse hebt in het boek “Je kunt je leven helen” en er inmiddels wel nieuwsgierig naar bent, kun je het bij mij, zonder verzendkosten, aankopen of je klikt op de titel en je komt vanzelf uit bij succesboeken die het ook zonder verzendkosten naar je toestuurt. Indien je het boek via mij wilt ontvangen, stuur me dan even een retour e-mail, zodat ik z.s.m. kan regelen dat jij het boek ontvangt.

Verder wil ik nog even terugkomen op mijn eigen boek wat in september aanstaande uitkomt. De titel is “In 10 stappen een gelukkiger leven – Doorbreek belemmeringen, hou van jezelf en ervaar overvloed”. Ik ga je hierin aan de hand van mijn eigen ervaring in 10 stappen uitleggen wat belangrijk is hoe je een gelukkiger leven kunt krijgen. Om je nieuwsgierigheid te bedwingen onthul ik hierbij alvast twee stappen aan jou:
* Verlos jezelf van belemmerende overtuigingen
* Zorg voor een hoge frequentie

Op zondagmiddag 29 september is de lancering van mijn boek. Als je erbij wilt zijn zet dan deze datum nu gelijk in je agenda en hou ‘m vrij. Deze dag is ook gelijk mijn verjaardag en ik kan je vertellen dat ik naast de lancering ook nog iets ga doen wat niet echt in mijn comfortzone ligt. Daarnaast ga ik je diverse dingen vertellen die jou zeker verder gaan helpen in je leven. Ik vind het ontzettend tof als jij er ook bij bent!

Nu ga ik nog verder met het schrijven van mijn boek, ik ben bijna op de helft en dus mag ik nog even doorschrijven! Ik wens je een fijne dag toe en hopelijk zie ik je binnenkort bij een van mijn events.

Liefs Angelina

Mijn grootste wens is dat iedereen een gelukkiger leven voor zichzelf leert creëren vol met eigenwaarde, zelfvertrouwen en liefde voor zichzelf! Mag ik jou hierbij helpen?

Laat een reactie achter


Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}