Masterclass
Ontspannen Afvallen

Tijdens deze masterclass leer je een aantal dingen die van belang zijn om vanuit een ontspannen staat gewicht te verliezen.


Je krijgt informatie rondom afvallen waar de meesten totaal niet aan denken.
Daarnaast leer je de 8 meest gemaakte fouten rondom afvallen.

Stel je voor dat jij gewicht verliest vanuit een ontspannen staat, wat zou dat voor jou betekenen?

  • Voel je je gefrustreerd over al je pogingen om af te vallen?
  • Heb je er genoeg van om jezelf te bekritiseren omdat je overgewicht hebt?
  • De basis voor gewichtsverlies op lange termijn en een gezond lichaam ligt in andere factoren dan dat je denkt.

De masterclass zal levendig en vermakelijk zijn en je hebt nadien diverse handige tools in handen voor positieve resultaten.

Wat heb je te verliezen om je aan te melden?
 Volgens mij alleen maar de kilo’s die je toch al kwijt wilde, toch?

Met deze cursus heb ik geleerd echt van mijn lichaam te houden. Zien hoe mooi het is en wat het me allemaal brengt. Ook wanneer ik nog niet op mijn ideale gewicht ben. Ik heb nog meer inzicht gekregen in mijn patronen en wat eronder zit. Ook heb ik geleerd dit aan te pakken. Van daaruit maak ik gezondere keuzes qua voeding en beweging. Angelina begeleidt je op een hele betrokken manier. Ze is geïnteresseerd en geeft duidelijke adviezen. Deze cursus is een echte aanrader als je het lijnen en diëten helemaal zat bent en op een andere manier met je gezondheid en gewicht aan de slag wil.

Bianca

De cursus geeft mij ontspanning rondom eten en afvallen. Ik voel dat er een bepaalde rust komt met betrekking tot eten en bewegen. Geen strakke diëten of voedingsschema’s meer, maar liefdevol kijken naar wat je nodig hebt. Zowel fysieke als mentale en emotionele behoeften. Ik leer echt van mijn lichaam en mezelf te houden. En zo voel ik stap voor stap dat ik naar een gezond voedings- en bewegingspatroon ga. Heel fijn! Angelina geeft je de ruimte om je eigen tempo aan te houden, maar geeft ook de zetjes om dat te gaan doen wat nodig is. De liefdevolle schop onder je kont. Ze schept een veilige omgeving en sfeer om aan jezelf te werken.

Anoniem

Dankzij deze cursus, die veel verder gaat dan afvallen, weet ik nu dat ontspannen afvallen begint met lief zijn voor jezelf, gezonde keuzes maken en nieuwe gewoonten ontwikkelen op het gebied van voeding en beweging die bij jou passen. Bedankt Angelina, je cursus heeft me echt geholpen om een gezondere levensstijl te ontwikkelen!afvallen…

Miranda

Ontspannen afvallen… Is het wat ik verwacht had? Nee… het is veel meer dan dat! Je krijgt meer inzicht in jezelf en daarmee in je ontwikkelde gewoontes en overtuigingen. Confronterend maar verhelderend. Angelina is de positieve coach die het beste van iedereen in de groep boven haalt en iedereen stimuleert en motiveert. Ze reflecteert en nuanceert verkregen zelf-inzichten. Angelina, bedankt!

Astrid

Doe gezellig mee en ervaar dat je iets heel anders gaat leren dan je waarschijnlijk verwacht.

Je investering voor deze masterclass is alleen je tijd,
deelname is volledig gratis.

Deze masterclass wordt online georganiseerd op onderstaande dagen
via zoom en kun je dus gemakkelijk vanuit huis of waar dan ook volgen.
Klik op de knop met de datum dat je wilt deelnemen om je aan te melden.

Na het aanmelden ontvang je in 5 à 10 minuten een e-mail van mij.
Mocht je die niet ontvangen, check dan je spam folder.

Copyright 2024 - FEEL GOOD 24/7!