Hierbij wil ik je graag meenemen naar mijn eigen verhaal van mijn depressie/burn-out. Dit verhaal kun je ook nalezen in het fantastische boek “Gefeliciteerd met je burn-out” op pagina 88 en 89 van Marina Schriek, waar ik proeflezer van mocht zijn. leon en marina 9-3-2013-67A

Op 9 maart 2013 jl. was de boekpresentatie en wat was ik trots dat Marina haar grote droom uit wat gekomen. Tevens was ik bijzonder verheugd dat ik er zelfs aan mee had mogen werken. Toen ik het thuis doorlas, nadat ik mijn eigen exemplaar – met een mooie persoonlijke tekst van Marina – had gekregen, bleek dat ik zelf in het voorwoord stond, dit had ik me ver voordat dit boek een feit was ooit wel eens bedacht hoe bijzonder dat nou zou zijn; als je eigen naam in een voorwoord staat…….. En wat bleek ineens; stond ikzelf zomaar 3 x vermeld in het voorwoord; 1 x via MMG-Zuid groep (netwerkgroep waar ik deel van uit maak), 1 x mijn naam Angelina als proeflezer en 1 x mijn naam Angelina Tak bij heel veel andere namen…..tjeetje….hier werd ik even heel emotioneel van, want wat bleek….hiermee was dus ook 1 van mijn dromen uitgekomen. Zo zie je dus maar dat je gedachten heel belangrijk zijn, en dat je zelf je eigen toekomst kunt creëren, want als ik dat nooit had bedacht….was dit waarschijnlijk voor mij nooit werkelijkheid geworden.

Marina, via deze weg wil ik je enorm bedanken voor je steun en toeverlaat tijdens mijn depressie/burn-out en dat je mij het “proeflezen” toevertrouwde. Ik hoop dat je boek een bestseller gaat worden, want dat verdien je écht; het is een geweldig boek wat voor iedereen een aanrader is om te lezen! Zit je even in een dip? Gaat het niet zo lekker met je? Ben je (regelmatig) depressief? Of zit je zelfs in/tegen een burn-out? Klik dan op deze link: http://www.succesboeken.nl/?isbn=9789079872541&pc=9F07B717 en bestel het boek voor jezelf, hier krijg je zeker géén spijt van, dat beloof ik je! Heel veel leesplezier en “STRAAL”, zoals Marina dat zo mooi verwoordt! – Liefs Angelina

20130310_112957

Pin It on Pinterest