Mindset is alles

Mindset is Alles - Angelina Jochems

MINDSET IS ALLES

Je manier van denken, je opvattingen en je overtuigingen oftewel je mindset is van groot belang hoe je in het leven staat. Je mindset is over het algemeen positief of negatief, waardoor je kijk op de wereld ook op deze manier gekleurd is.

Zodra er iets in je leven gebeurt, gaat er een bepaald verhaal lopen in je hoofd. Hoe dat uitpakt ligt aan hoe jij jezelf hebt geprogrammeerd, eventueel door invloeden van buitenaf. Iemand anders kan namelijk exact dezelfde gebeurtenis hebben en die totaal anders ervaren dan jij. Weet dat de programmering, die jij hebt, te veranderen is.

Merk je dat jouw leven niet altijd loopt zoals je zou willen? Dan is het belangrijk om een gedachtegang te creëren die jou dient. Dit kan door te gaan affirmeren en/of visualiseren. Hiermee ga je je leven, door het veranderen van je programmering, een andere wending geven.

Zodra je bereid bent om je manier van denken te veranderen en positief naar de dingen te gaan kijken, zal je in staat zijn om je wensen en dromen te realiseren. Indien je hier hulp bij wenst, ben je bij FEEL GOOD 24/7! aan het juiste adres.

FEEL GOOD 24/7! organiseert regelmatig GRATIS inspiratiedagen, kijk voor meer informatie op de website www.feelgood24seven.nl

Uit het magazine “Bruist” – Editie september 2016

Laat een reactie achter


Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}