over angelina

Mijn missie:
Anderen helpen liefde voor zichzelf te hebben

Ik ben Angelina Jochems

Ik help anderen vol eigenwaarde, zelfvertrouwen en van zichzelf houdend door het leven te gaan, hierdoor krijgt men een gelukkiger leven.

Hoe ben ik hiervoor geïnteresseerd geraakt? In mijn jeugd heb ik mezelf aangepraat, na de scheiding van mijn ouders, dat ik ‘niet goed genoeg was’. In de loop der jaren heb ik heel veel seminars/trainingen gevolgd, omdat ik steeds ‘zoekende’ was, er was een zogenaamde ‘leegte’ in mij.

Tijdens een seminar kwam ik erachter dat mezelf totaal niet belangrijk vond en dat ik niet van mezelf hield. Ik stond voor iedereen klaar, behalve voor mezelf. Mijn eigenwaarde was ver beneden peil. Jarenlang was ik heel negatief en zag ik vooral wat ik allemaal miste in mijn leven. Ook al was ik meestal blij en vrolijk, zo leek het althans aan de buitenkant, diep van binnen was ik depressief en dus verre van gelukkig.

Ik kwam in een burn-out terecht waardoor ik besloot voor mezelf voor eens en altijd het roer volledig om te gooien. Ik ben meer gaan doen waar mijn hart van in de fik staat en waar ik van ga stralen. Ik ben gestopt met mijn werk als cateringmanager en ben als trainer, mentor en coach aan de slag gegaan.

Daarnaast ben ik gescheiden omdat ik niet gelukkig was in mijn huwelijk. Ondanks dat ik het doodeng vond om ermee te stoppen en iemand achter te laten waar ik toch wel heel veel van hield, besloot ik voor mezelf te kiezen. Ook daarna stopte ik met een relatie die er aan de buitenkant perfect uitzag maar toch niet helemaal bleek te zijn zoals ik wilde. Ik vind dat ik een supersonischbelachelijkgoed leven verdien en zal daar altijd alles aan doen om dat zoveel mogelijk na te streven.

Ik ben internationaal gecertificeerd Heal Your Life Teacher® en Heal Your Life Coach®, dit betekent dat ik officieel gecertificeerd trainer en coach ben volgens de normen van Louise Hay, Hay House en Heart Inspired Presentations.
Louise Hay is de auteur van o.a. de bestseller “Je kunt je leven helen”.
Daarnaast ben ik internationaal gecertificeerd NLP Practitioner Coach en heb ik honderden andere opleidingen en trainingen gevolgd.

Ik ben iemand waarbij ‘doe zelf wat je anderen leert’ hoog in het vaandel staat. Daardoor heb ik er eerst voor gezorgd dat ikzelf lekker in mijn vel zit, van mezelf hou, mijn eigenwaarde helemaal op peil is en ikzelf optimaal geniet van het leven. Door deze veranderingen ben ik nog meer mijn potentieel gaan leven en kan ik anderen veel beter helpen omdat ik weet hoe je dat doet.

Ik geniet ervan om anderen te coachen en trainen naar het door hen gestelde doel. Je kunt bij mij terecht voor issues op het gebied van jezelf, relaties, carrière, overvloed en persoonlijke ontwikkeling. Tevens help ik mijn cliënten om positiever in het leven te staan, om zichzelf beter te leren kennen en het beste uit zichzelf én dus hun leven te halen! Ik ga niet voor de helft maar voor veel meer dan heel, daarmee haal ik samen met mijn cliënt het optimale eruit wat erin zit.
Ik ga voor resultaat en dat is dan ook wat mijn cliënten behalen bij mij.

Wil je meer informatie en/of weet je dat je toe bent aan een verandering. Neem dan direct contact op door mailen naar info@feelgood24seven.nl of bel naar 06-13652644. Dan bespreken we de diverse mogelijkheden die ik voor je heb. Ik kijk er naar uit om jou te mogen begeleiden en jou te leren een leven te creëren wat jij graag wilt. Je kunt er ook voor kiezen om een vrijblijvende, gratis Gelukkiger Leven Inzichtsessie aan te vragen.

Weet dat jij een supersonischbelachelijkgoed leven waard bent!

Geniet elke dag maximaal van je leven, dit is geen oefening, je hebt er slechts 1!

Hoe zie jij jezelf?
En wie wil je graag zijn?