11813415_1030064143690868_2267035435300174579_n

 

Hoi, ik ben Angelina Jochems,

Ik help mensen om lekkerder in hun vel te zitten, meer eigenwaarde en zelfvertrouwen te creëren én van zichzelf te houden. Kortom; mensen die een gelukkig(er) leven willen leiden.

Mijn missie is: 1 miljoen mensen helpen naar (meer) zelfliefde!

Hoe ben ik hiervoor geïnteresseerd geraakt? In mijn jeugd heb ik mezelf aangepraat, na de scheiding van mijn ouders, dat “ik niet goed genoeg was”. In de de loop der jaren heb ik heel veel seminars/trainingen gevolgd, omdat ik steeds “zoekende” was, er was een zogenaamde “leegte” in mij. Die leegte heb ik jarenlang opgevuld met eten, hierdoor creëerde ik destijds megaovergewicht.

Tijdens een seminar kwam ik er achter dat ik totaal niet van mezelf hield. Ik stond voor iedereen klaar en vergat mezelf. Mijn eigenwaarde was ver beneden peil en ik was totaal niet gelukkig. Ik was ontzettend negatief en zag vooral wat ik allemaal miste in mijn leven, ook al leek ik aan de buitenkant altijd blij en vrolijk.

Een aantal jaar later kwam ik in een depressie/burn-out terecht waardoor ik besloot voor mezelf voor eens en altijd het roer volledig om te gooien. Ik ben meer gaan doen waar mijn hart “warm” van wordt en waar ik van ga stralen. Dat betekende dat ik minder uren ging werken voor mijn toenmalige werkgever en meer als trainer/coach aan de slag, omdat daar mijn passie ligt.

De filosofie van Louise Hay vind ik geweldig, haar boek “Je kunt je leven helen” is al jaren “mijn bijbel”. Ik ben “Licensed Heal Your Life Teacher® en “Licensed Heal Your Life Coach®“, dit betekent dat ik officieel gecertificeerd trainer en coach ben volgens de normen van Louise Hay, Hay House en Heart Inspired Presentations. Doordat ik iemand ben waarbij “doe zelf wat je anderen leert” hoog in het vaandel staat, heb ik er eerst voor gezorgd dat ikzelf lekker in mijn vel zit, ik hou van mezelf precies zoals ik ben, mijn eigenwaarde is helemaal op peil en ik geniet van het leven en ben gelukkiger dan ooit tevoren. Door deze veranderingen ben ik nog meer mijn potentieel gaan leven.

Ik vind het geweldig om mensen te coachen/trainen naar het door hen gewenste resultaat. Je kunt bij mij terecht voor issues op het gebied van werk, gezondheid, financiën, relaties of persoonlijke ontwikkeling. Tevens help ik mijn cliënten om positiever in het leven te staan, om zichzelf beter te leren kennen en het beste uit zichzelf én dus hun leven te halen! Ik ga niet voor de helft maar voor veel meer dan heel en dus haal ik samen met mijn cliënt alles eruit wat er in zit. Ik ga voor resultaat en dat is ook wat mijn cliënten behalen bij mij.

Wil je meer informatie of weet je dat je toe bent aan een verandering in je leven? Lees dan verder op deze website of neem direct contact op door te bellen naar 06-13652644. Ik vertel je graag over de diverse mogelijkheden die ik voor je heb. Je kunt jezelf ook opgeven voor een inspiratiedag, workshop, cursus, filmvoorstelling of Feel Good bijeenkomst via de desbetreffende pagina’s op deze website. Voor Life Coaching kun je beter bellen, zodat we je 1e gesprek gelijk samen kunnen inplannen. Ik kijk er naar uit om jou te mogen begeleiden en jou te leren een leven te creëren wat jij graag wenst.

Mijn tip voor iedereen op deze wereld:
Geniet van je leven, dit is geen oefening, je hebt er maar 1!”

Hoe zie jij jezelf? En wie wil je graag zijn?