OVER ANGELINA

 

OVER ANGELINA

 

Mijn missie is: 1 miljoen mensen helpen naar (meer) zelfliefde!

Ik ben Angelina Jochems

Ik help anderen meer eigenwaarde en zelfvertrouwen te creëren, lekkerder in hun vel te komen én van zichzelf te houden. Kortom; mensen die een gelukkig(er) leven willen leiden.

Hoe ben ik hiervoor geïnteresseerd geraakt? In mijn jeugd heb ik mezelf aangepraat, na de scheiding van mijn ouders, dat ‘ik niet goed genoeg was’. In de de loop der jaren heb ik heel veel seminars/trainingen gevolgd, omdat ik steeds ‘zoekende’ was, er was een zogenaamde ‘leegte’ in mij. Die leegte heb ik jarenlang opgevuld met eten, hierdoor creëerde ik destijds megaovergewicht.

Tijdens een seminar kwam ik er achter dat ik totaal niet van mezelf hield. Ik stond voor iedereen klaar, behalve voor mezelf. Mijn eigenwaarde was ver beneden peil en ik ging niet bepaald gelukkig door het leven. Ik was heel negatief en zag vooral wat ik allemaal miste in mijn leven, ook al leek ik aan de buitenkant altijd blij en vrolijk.

Een aantal jaar later kwam ik in een depressie/burn-out terecht waardoor ik besloot voor mezelf voor eens en altijd het roer volledig om te gooien. Ik ben meer gaan doen waar mijn hart van in de fik staat en waar ik van ga stralen. Ik ben gestopt met mijn werk als cateringmanager en ben als trainer/coach aan de slag gegaan, omdat mensen helpen naar hun gewenste doel mijn passie is.

Daarnaast ben ik gescheiden omdat ik niet volledig gelukkig was in mijn huwelijk. Ondanks dat ik het doodeng vond om ermee te stoppen en iemand achter te laten waar ik toch wel heel veel van hield, besloot ik voor mezelf te kiezen. Ik vond namelijk dat ik een supersonischbelachelijkgoed leven verdiende. Dit leven heb ik inmiddels met mijn nieuwe partner waarmee ik alweer een aantal jaar samen ben.

Ik ben gecertificeerd “Heal Your Life Teacher®“ en gecertificeerd “Licensed Heal Your Life Coach®“, dit betekent dat ik officieel gecertificeerd trainer en coach ben volgens de normen van Louise Hay, Hay House en Heart Inspired Presentations. Louise Hay is de auteur van bestseller “Je kunt je leven helen”. Daarnaast ben ik gecertificeerd NLP Practitioner.

Doordat ik iemand ben waarbij ‘doe zelf hetgeen wat je anderen leert’ hoog in het vaandel staat, heb ik er eerst voor gezorgd dat ikzelf lekker in mijn vel zit, van mezelf hou, mijn eigenwaarde helemaal op peil is en ikzelf geniet van het leven. Hierdoor ben gelukkiger dan ooit tevoren. Door deze veranderingen ben ik nog meer mijn potentieel gaan leven.

Ik geniet ervan om anderen te coachen/trainen naar het door hen gewenste resultaat. Je kunt bij mij terecht voor issues op het gebied van werk, gezondheid, financiën, relaties en/of persoonlijke ontwikkeling. Tevens help ik mijn cliënten om positiever in het leven te staan, om zichzelf beter te leren kennen en het beste uit zichzelf én dus hun leven te halen! Ik ga niet voor de helft maar voor veel meer dan heel en dus haal ik samen met mijn cliënt alles eruit wat er in zit. Ik ga voor resultaat en dat is dan ook wat mijn cliënten behalen bij mij.

Wil je meer informatie en/of weet je dat je toe bent aan een verandering in je leven? Lees dan verder op deze website. Je kunt ook direct contact opnemen door te bellen naar 06-13652644. Ik vertel je graag over de diverse mogelijkheden die ik voor je heb. Je kunt jezelf opgeven voor een Gelukkiger Leven Inspiratiedag of een Workshop Creëer je Ultieme Leven via de desbetreffende pagina’s op deze website. Voor persoonlijke coaching of relatie coaching kun je beter bellen, zodat we kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn en te bespreken wat het beste bij jou past. Ik kijk er naar uit om jou te mogen begeleiden en jou te leren een leven te creëren wat jij graag wenst. Weet dat jij een supersonischbelachelijkgoed leven waard bent!

Geniet elke dag maximaal van je leven, dit is geen oefening, je hebt er slechts 1!

 

Hoe zie jij jezelf?
En wie wil je graag zijn?

FEEL GOOD 24/7!

Angelina Jochems,
Prinsessenpark 7, 3331GZ Zwijndrecht

06-13652644     info@feelgood24seven.nl

Pin It on Pinterest