OVER ANGELINA

 

OVER ANGELINA

 

Mijn missie is: 1 miljoen mensen helpen naar (meer) zelfliefde!

Ik ben Angelina Jochems

Ik help anderen vol eigenwaarde, zelfvertrouwen en van zichzelf houdend door het leven te gaan, hierdoor krijgt men een gelukkiger leven.

Hoe ben ik hiervoor geïnteresseerd geraakt? In mijn jeugd heb ik mezelf aangepraat, na de scheiding van mijn ouders, dat ik ‘niet goed genoeg was’. In de de loop der jaren heb ik heel veel seminars/trainingen gevolgd, omdat ik steeds ‘zoekende’ was, er was een zogenaamde ‘leegte’ in mij.

Tijdens een seminar kwam ik er achter dat mezelf totaal niet belangrijk vond en dat ik niet van mezelf hield. Ik stond voor iedereen klaar, behalve voor mezelf. Mijn eigenwaarde was ver beneden peil. Ik was heel negatief en zag vooral wat ik allemaal miste in mijn leven, ook al leek ik aan de buitenkant altijd blij en vrolijk. Aan de buitenkant leek het of het goed ging met mij, maar aan de binnenkant was ik verre van gelukkig.

Een aantal jaar later kwam ik in een depressie/burn-out terecht waardoor ik besloot voor mezelf voor eens en altijd het roer volledig om te gooien. Ik ben meer gaan doen waar mijn hart van in de fik staat en waar ik van ga stralen. Ik ben gestopt met mijn werk als cateringmanager en ben als trainer/coach aan de slag gegaan, omdat mensen helpen naar hun gewenste doel mijn passie is.

Daarnaast ben ik gescheiden omdat ik niet gelukkig was in mijn huwelijk. Ondanks dat ik het doodeng vond om ermee te stoppen en iemand achter te laten waar ik toch wel heel veel van hield, besloot ik voor mezelf te kiezen. Ik vond namelijk dat ik een supersonischbelachelijkgoed leven verdiende. Dit leven heb ik inmiddels met mijn nieuwe partner waarmee ik alweer een aantal jaar samen ben.

Ik ben gecertificeerd “Heal Your Life Teacher®“ en gecertificeerd “Licensed Heal Your Life Coach®“, dit betekent dat ik officieel gecertificeerd trainer en coach ben volgens de normen van Louise Hay, Hay House en Heart Inspired Presentations. Louise Hay is de auteur van o.a. de bestseller “Je kunt je leven helen”. Daarnaast ben ik gecertificeerd NLP Practitioner.

Doordat ik iemand ben waarbij ‘doe zelf hetgeen wat je anderen leert’ hoog in het vaandel staat, heb ik er eerst voor gezorgd dat ikzelf lekker in mijn vel zit, van mezelf hou, mijn eigenwaarde helemaal op peil is en ikzelf geniet van het leven. Hierdoor ben gelukkiger dan ooit tevoren. Door deze veranderingen ben ik nog meer mijn potentieel gaan leven.

Ik geniet ervan om anderen te coachen/trainen naar het door hen gewenste resultaat. Je kunt bij mij terecht voor issues op het gebied van relaties, carrière, overvloed en persoonlijke ontwikkeling. Tevens help ik mijn cliënten om positiever in het leven te staan, om zichzelf beter te leren kennen en het beste uit zichzelf én dus hun leven te halen! Ik ga niet voor de helft maar voor veel meer dan heel en dus haal ik samen met mijn cliënt het optimale eruit wat er in zit. Ik ga voor resultaat en dat is dan ook wat mijn cliënten behalen bij mij.

Wil je meer informatie en/of weet je dat je toe bent aan een verandering in je leven? Lees dan verder op deze website. Je kunt ook direct contact opnemen door te bellen naar 06-13652644. Ik vertel je graag over de diverse mogelijkheden die ik voor je heb. Ik kijk er naar uit om jou te mogen begeleiden en jou te leren een leven te creëren wat jij graag wenst.

Weet dat jij een supersonischbelachelijkgoed leven waard bent!

Geniet elke dag maximaal van je leven, dit is geen oefening, je hebt er slechts 1!

 

Hoe zie jij jezelf?
En wie wil je graag zijn?

FEEL GOOD 24/7!

Angelina Jochems
Prinsessenpark 7
3331 GZ Zwijndrecht
06-13652644

     info@feelgood24seven.nl

Pin It on Pinterest