persoonlijke coaching

persoonlijke coaching

Haal meer uit je leven door persoonlijke coaching

Een opmerkelijke transformatie is te verkrijgen door persoonlijke coaching, vaak gebeurt dit in een korte periode. Ik bied begeleiding en ondersteuning, zodat jij een leven leert creëren wat je wenst. Ik heb gewerkt met mensen die op zoek waren naar begeleiding in elk gebied van hun leven; carrière en geld, liefde en relaties, lichaam en gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en meer.

Werken met mij is een krachtige ervaring!

Wanneer je rechtstreeks met mij werkt, zal je mijn specifieke methode van het combineren van spirituele principes met praktische hulpmiddelen uit de eerste hand ervaren. Je wordt begeleid naar innerlijke vrede en werkelijk geluk.

We hebben allemaal wel eens hulp nodig om ons vooruit te helpen op bepaalde momenten in ons leven. Ik ben getraind in goed luisteren, jou bevrijden van je beperkingen en je in je kracht zetten d.m.v. diverse vaardigheden zodat je je leven kunt transformeren.

Ik help je met het verbeteren van elk gebied van je leven; werk/zakelijk succes, liefde/relaties, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling/spirituele groei. Daarnaast leer ik je meer te genieten van het leven en hierdoor een vollediger en gelukkiger leven te leiden.

Veel mensen praten over wat ze willen, wel dienen ze de juiste stappen te zetten om er te komen.

Persoonlijke coaching gecombineerd met workshops zal je sneller
helpen met het behalen van jouw gewenste resultaat

Ik zal je bijstaan en helpen met innerlijke vaardigheden zoals meditatie, visualisatie en affirmaties, anders dan andere coaching programma’s. Daar het concept van de wet van aantrekking tegenwoordig een onderdeel van veel coaching programma’s is, is dit concept altijd opgenomen geweest in mijn werk.

Kies voor een optimaal leven d.m.v. persoonlijke coaching.


Coaching is mogelijk in mijn praktijk en op afstand via Skype.

Tijdens een kennismakingsgesprek geef ik een eerlijk advies
hoe snel je naar het gewenste resultaat kunt gaan.

Jouw resultaat is het allerbelangrijkste voor mij.

Als je echt een verandering wilt in jouw situatie kan ik jouw coach zijn,
als je blijft doen wat je van tevoren deed ben ik dat zeker niet.

Persoonlijke coaching gebeurt altijd op een plaats en tijdstip in overleg.

Is je interesse gewekt?
Weet je al wat je wilt? Neem dan gelijk contact op.

Wil je meer informatie?
Onderneem dan NU actie en bel 06-13652644.

 

Start met het begin van je nieuwe leven, je bent het waard!

Testimonials Persoonlijke Coaching:

Ik heb een niet al te makkelijke periode achter de rug. Bijna iedereen kent de momenten wel waarin je jezelf de vraag stelt “Waar en voor wie doe ik het allemaal – heb ik niet al genoeg geleden…” Ik was depressief. Op dat moment ben ik gestart met persoonlijke coaching bij Angelina. We hebben een aantal sessies aan mijn issues gewerkt en al snel merkte ik kleine veranderingen in mezelf en langzamerhand verdween de depressie. Door de oefeningen verkreeg ik inzichten en leerde ik mijn concentratie te verplaatsen naar iets anders, dit vond ik voorheen erg moeilijk. Angelina is erg begripvol en denkt met je mee. Ze heeft zelf ook veel levenservaring wat zeer prettig is. Haar passie voor het helpen van mensen straalt ze uit, dit helpt zeker mee aan het proces. Angelina, bedankt voor je inzet, tijd en liefde!
Bionda Akkermans

Ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken voor de sessies die ik bij jou heb gehad. Je wijsheid, het vermogen om voorbij hetgeen wat ik je vertelde te kijken en je was in staat om mij op een unieke manier te laten zien waar ik mis ging, dit was het mooiste cadeau dat je me kon geven. Je liet me inzien en gaf me het gevoel dat er ook van mij gehouden kan worden. Wat ik het fijnste aan de sessies vond, was dat je meer bood dan waar ik voor kwam en dat je ervoor zorgde dat ik vervolg gaf aan hetgeen wat we in elke sessie hadden besproken. Ik waardeer je voor al de verandering die je in mijn leven hebt gebracht door mij te helpen me meer op mijzelf en mijn doelen te richten. Liefde en Dankbaarheid.
Sahar Gharachorlou

Iedere keer weer verbaasd het mij dat ik met enorm veel power, zelfliefde en wederom nieuwe inzichten over mezelf als persoon, mijn leven en alles op mijn pad een rugzak lichter naar huis ga. Angelina geeft zoveel vertrouwen en veiligheid tijdens haar coaching. Deze keer heb ik in haar bijzijn veilig mogen teruggaan op mijn levenspad.. om vervolgens mijn pad opnieuw te gaan lopen. Nieuwe tools en inzichten gekregen. Confronterend. Maar ik weet zeker dat Ik vertrouwen mag hebben bij de uitvoering van een nieuw pad. Angelina zal mij coachen. Altijd. Ze is een ware engel.Een mens met een visie voor de medemens. Iedereen mag van zichzelf houden. En ik..Ik heb een prachtig licht ervaren tijdens deze coaching. Ik dans, ik ben vrij, ik kom eraan.. Dank je wel Angelina. En. Iedereen die dit leest…geef jezelf een workshop, een coaching met Angelina kado. Ga leven.

Sonja Melissen

Bij Angelina voel ik me meteen op mijn gemak. Haar warme persoonlijkheid en oprechte belangstelling zorgt er voor dat ik ook direct kan antwoorden op haar vragen. Als ondernemer heb ik een pracht van een missie, maar iets hield me onbewust tegen om vol er voor te gaan. In een middag hebben we het probleem gevonden en omgevormd van een belemmering naar een bron van kracht. Vanaf dat moment stroomt de energie weer: Ik zie welke plannen ik nog kan uitvoeren, heb ik er ten volle zin in. Dank je wel Angelina.
Marian Bosma

Angelina neemt je stap voor stap mee op weg naar je doel. Door haar manier van vragen ontdek je langzaam maar zeker de antwoorden in jezelf. Daarna helpt ze je de stappen te zetten om in je eigen tempo te mogen groeien. Soms zacht, soms scherp, soms sturend, soms vrij, maar altijd het juiste. Ik ben klaar voor de volgende fase in mijn leven en kijk er naar uit. Dat had ik niet kunnen bedenken een jaar geleden. Dank je wel Angelina, Topcoach.
Helma Cornelissen

Het was een grote chaos in mijn hoofd , waardoor mijn dagelijkse leven, mijn relatie en mijn gevoel van eigenwaarde op springen stond. De liefdevolle, begripvolle en doortastende manier waarop Angelina mij hielp om orde op zaken te stellen door haar persoonlijke coaching maakt dat ik nu positief in het leven sta , een duidelijk doel heb hierin en daarnaast van mezelf heb leren houden.
Madeline van den Berg

Lieve Angelina, ik ben vanmiddag nog even dieper gegaan en ik heb hele grote stappen gezet deze dagen. Momenteel voel ik mij heel goed en sterker dan ooit maar ben geestelijk wel moe van het harde werken. Voor dit moment wil ik jou in ieder geval alvast ontzettend bedanken voor wat je voor mij gedaan hebt. Je bent een prachtig mens die mij met je liefde, inzicht, ervaring en geduld zachtjes op de weg heeft geduwd die ik op moest. Ik draag je voor altijd in mijn hart hiervoor. Liefs.
Anoniem

Wil je echt meer uit je leven halen?
Wacht dan niet langer meer en onderneem nu actie!
Bel 06-13652644 of klik op onderstaande knop.

FEEL GOOD 24/7!

 

Angelina Jochems
Prinsessenpark 7
3331 GZ Zwijndrecht

     info@feelgood24seven.nl

 

What do you want to do ?

New mail

Pin It on Pinterest