Testimionals

Lees de ervaringen van anderen met FEEL GOOD 24/7!

2-daagse Workshop Creëer je Ultieme Leven

Met diverse praktische tools ben ik in 2 dagen tijd heel bewust geworden van mijn eigen (heel) kracht, de invloed van positieve gedachten en het vertrouwen op het universum. In een zeer stressvolle periode heb ik nu meer rust en vrede in m’n hoofd en lijf. Dank je wel Angelina.

Gladys Mitchell

Als iemand het nodig had was ik het. Moeite met emoties tonen, blokkades en trauma’s. Ik ben er volledig ingegaan. Ik was er klaar voor en heb grote sprongen gemaakt. Bedankt Angelina / Na een 2e keer: Wederom ben ik er volledig ingegaan en heb ik weer veel oude rommel mogen opruimen. Dank je wel Angelina.

Bionda Akkermans

Deze workshop is goed voor iedereen die zich in positieve zin wil ontwikkelen door veranderingen in positieve zin.

Ine Cox

Wat een prachtige beleving, een schitterend cadeau met strik. Iets wat ieder mens verdiend om te ervaren en zichzelf te vinden. Het was geweldig.

Brigitte Romijn

Naar aanleiding van de uitnodiging van Angelina om deel te nemen aan de workshop, heb ik me aangemeld. Ik had eigenlijk geen idee wat ik kon verwachten… Toen we met het groepje samen kwamen was er al vrij snel een bijzondere klik. Eigenlijk kan geen woord beschrijven wat we dat weekend gevoeld hebben en mogen ervaren! Mijn rugzakje was goed gevuld vanwege de vele gebeurtenissen en deze workshop kwam op mijn pad net op het moment dat ik mijn eigen pad juist even niet meer helder zag. Aan het einde van het weekend heb ik wat bagage achter kunnen laten en mijn rugzakje kunnen ordenen, waardoor er weer overzicht en ruimte was. Ik ben niet meer wie ik was, ik ben juist meer mezelf dan voorheen! Deze workshop was voor mij als een kompas om me weer mijn pad te kunnen vinden en volgen. Lieverd, echt nogmaals bedankt voor deze kans! Iedere dag pak ik nog steeds de cadeautjes uit van wat jij en wij dat weekend mee hebben mogen krijgen. Dikke kus.

Mariëlle de Leeuw

Deze workshop is een waardevolle bijdrage om positief te groeien en je dromen te gaan realiseren. Angelina begeleidt vol enthousiasme en passie deze workshop.

Margo de Bruin

Angelina heeft me geholpen om het leed en verdriet uit het verleden te verwerken. Confronterend, soms onaangenaam, maar uiteindelijk absoluut releasend. Dit is wat ik nodig had en Angelina wist dat!

Anoniem

Helder, liefdevol, zuiver, puur. Ik kan verder met mijn leven, dankbaar voor de handreikingen die Angelina mij gegeven heeft. Ik weet waar ik sta en wie ik wil zijn.

Madeline van den Berg – Korf

Ik heb 2 super dagen gehad. Ik had niet verwacht dat ik er zoveel energie van zou krijgen na de tweede dag. De deuren zijn voor mij open gegaan. Verleden heb ik achter gelaten. Ik ga ervoor.

Anoniem

Ik ben heel blij dat ik deze 2 daagse workshop heb gevolgd, ik was al bezig om mijn hart te helen, maar heb hier toch wel een paar zevenmijls stappen genomen. Dit was mij niet gelukt bij de psychologe. Dankzij de goede begeleiding heb ik mij veilig en vertrouwd gevoeld om mij helemaal open te stellen voor elke oefening. Hierdoor was er ruimte voor verdriet, woede, opluchting, verbazing en verwondering. Ik ging met een rustig, helder hoofd en een warm hart naar huis. De volgende morgen stond ik op met de gedachte “Dit is de eerste dag van mijn nieuwe leven!”

Helma Cornelissen

Creëer je Ultieme Leven is een geweldige workshop die ik kan aanbevelen als mensen daadwerkelijk veranderingen in hun leven willen. Alles komt naar je toe bij het uitspreken van de juiste affirmaties. Dank je wel Angelina

Jet Jeurissen

Een verhelderende, mooie, vertrouwde manier om met jezelf aan de slag te gaan met de juiste tools en de prachtige en zorgzame begeleiding van Angelina. Beter kun je je niet wensen!

Brigit van den Hondel

Angelina leidt je heel veilig en kundig door de workshop. Ze creëert een vertrouwde sfeer. Dit weekend was voor mij heel bijzonder, een gevoelsmatige doorbraak. Ik heb vertrouwen in de toekomst en in mijzelf. Dank je wel, Angelina!

Bianca Wijngaards

Het was super! Bedankt om een lichtpunt voor mij te zijn. Dikke kus

Anoniem

Angelina heeft deze workshop met liefde en passie gegeven. Je bereikt het meeste als je er helemaal voor gaat. Dan is de transformatie het grootst.

Lya Aerts

Ben je op zoek naar jezelf? Wil je je verdriet loslaten? Wil je jezelf genezen? Jouw leven genezen? Angelina omarmt jou met vertrouwen, veiligheid en warmte om dit te openen. Geef jezelf een geschenk om verder te leven op positieve wijze. Maak contact met jezelf.

Sonja Melissen

Heel compleet, goed opgebouwd, fijne afwisseling, muziek, oefeningen, meditaties, theorie. Een verrijking voor jezelf en je leven. Een cadeautje voor jezelf. Heerlijke veilige sfeer en veilige begeleiding.

Anoniem

Ik begon diep van binnen steeds meer te voelen dat mijn gebrek aan zelfliefde mij steeds meer in de weg ging zitten bij alles wat ik doe. Met de workshop van Angelina heb ik vele inzichten gekregen en het heeft er voor gezorgd dat ik weer van mijzelf ben gaan houden zoals ik ben. Ik voel me als herboren.

Edwin Kooijman

Indien je interesse in deze workshop hebt:

Testimionals

VIP Workshop Creëer je Ultieme Leven

Ik heb de VIP Workshop als heel positief, warm en veilig met veel liefde ervaren. Er is echte aandacht en je zet echt stappen. Ik heb een totaal nieuwe positieve mindset gecreëerd, vooral over mezelf. Hetgeen wat me het meeste heeft geraakt tijdens deze workshop is de emotie-oefening, het loslaten van verdriet en het geven van vergeving. Het was een topweekend, de 1 op 1 sessies zijn heel intensief. Wel heb ik hierdoor heel veel gedaan en bereikt. Dankjewel voor de goede zorgen, jouw warmte en liefde en het heerlijke eten. Dit had ik echt nodig. Deze workshop is zeer zeker een aanrader. Liefs

Anoniem

De workshop van Angelina is een regelrechte aanrader voor iedereen die zichzelf in de hectiek en de waan van de dag een beetje verloren is. Soms is de weg naar – en het antwoord op liefde dichterbij dan je denkt. Iedereen heeft recht op een gelukkig en liefdevol leven, geniet!

Terry

Ik heb de 1 op 1 VIP Workshop “Creëer je Ultieme Leven” als een “WAUW” ervaren. De energie, warmte en liefde die aanwezig is en je ook werkelijk voelt. Dat mag een ieder zelf ervaren, het is echt een speciaal cadeautje voor jezelf. Er gebeuren deze 2 dagen heel veel dingen – ik zeg altijd: “Alles voor het goeie doel en dat ben je zelf”.

Irma Nuiten

Indien je interesse in deze workshop hebt:

Testimionals

Workshop Leven in Overvloed

Weer aan het werk gezet na een periode waarin veel is gebeurt en doelen/dromen herzien of opgepakt moeten worden om weer in de flow te komen, dat is na vandaag zeker gelukt! Bedankt Angelina

Anoniem

Goed opgebouwde workshop. Open en eerlijk. Je bent bezig met bewustwording op 7 levensgebieden. Je wordt je bewuster van overvloed in brede zin in je leven.

Sonja Melissen

Workshop met veel nieuwe inzichten, handvatten en plezier. Loslaten van bekrompen overtuiging dat je hard moet werken voor geld en overvloed is niet voor iedereen (bepaalde groepering) bestemd.

Mariëlle de Leeuw

Een aanrader! – Anoniem

Anoniem

In 1 dag weer mogen werken aan mijn overtuigingen, (nieuwe) affirmaties en dromenbord, een prachtige start van mijn nieuwe toekomst!

Gladys Mitchell

Workshops bij Angelina zijn overweldigend. Leven in overvloed is een geweldige, leerzame levensveranderende workshop. Met dierbare dank aan Angelina.

Ton de Ruijter

Leuke leerzame workshop die je doet nadenken over financiën en persoonlijke doelen, helpt je om je doelen te stellen.

Markwin Romijn

Wat een prachtige dag, een mooi december cadeau, ‘t was super.

Brigitte Romijn

Goede sfeer, vlot, aangenaam, de tijd vloog voorbij.

Anoniem

Confronterend op een constructieve manier, inspirerend en zinvol.

Anoniem

Indien je interesse in deze workshop hebt:

Testimionals

Workshop Van Ambitie naar Succes

Van Ambitie naar Succes is dé training die mij helpt mijn licht te laten schijnen op de wereld. Who am I not to …? –

Esther Molenaar

Dank voor de workshop Angelina. Leuke affirmatiedouche. Graag tot volgende maand!

Anoniem

Lieve Angelina. Ik blijf steeds bij je terug komen. Jij geeft mij inspiratie om te gaan doen waar mijn hart ligt. Heb vandaag weer eens geleerd dat je altijd kunt blijven leren.

Madeline van den Berg

Deze workshop leert mij dat ik mezelf helemaal mag zijn – Het een zijn met mezelf.

Anoniem

Indien je interesse in deze workshop hebt:

Testimionals

Gelukkiger Leven Inspiratiedag

Een waardevolle dag in een ontspannen setting met veel eye-openers die je verder kunnen helpen naar een next-level in je persoonlijke groeiproces. Een absolute aanrader.

Edwin Kooijman

Angelina is een ontzettend lieve hartelijke vrouw waar de passie vanaf spat zodra ze met haar methode aan het werk gaat.

Ditte Pelser

Een goede herinnering dat je mag zijn zoals je bent, dat je goed genoeg bent & voor jezelf mag kiezen. Angelina staat in haar kracht & ze raakt andere mensen op een gezellige maar ook diepe manier.

Nicole Goedhart

Tijdens deze inspiratiedag krijg je in een ongedwongen sfeer de nodige tools (en zangoefeningen) aangeboden om vanaf NU te gaan werken aan de allerbelangrijkste persoon in jouw leven. Jij dus. IK. De wereld draait voor mij.

Sonja Melissen

Tijdens deze inspiratiedag krijg je in een ongedwongen sfeer de nodige tools (en zangoefeningen) aangeboden om vanaf NU te gaan werken aan de allerbelangrijkste persoon in jouw leven. Jij dus. IK. De wereld draait voor mij.

Sonja Melissen

De inspiratiedag van Angelina is een warme douche en schept mooie ervaringen die je leven verrijken.

Marcel Baatsen

Wauw, wat heb je me geraakt, geïnspireerd en wat ben je toch een fijn en prachtig mens. Ik ben super blij dat ik gekomen ben.

Laura van Kleef

Dank voor deze dag die heel waardevol was. Dank voor de inspiratie en liefde.

Corrie Visch

Een heerlijke dag, verbinding met jezelf en anderen. 3 woorden die deze dag typeren zijn: inspiratie, liefde en veiligheid. Dank je wel Angelina.

Lilian Joore

Een mooie verzameling van liefdevolle handreikingen om je leven positief te veranderen. Energie, liefde en compleet zijn 3 woorden die typerend zijn voor deze inspiratiedag. Een ervaring die je leven in een nieuw licht stelt: je beste zelf worden is makkelijker dan je denkt.

Gert Dobbenberg

Deze dag is van begin tot het einde de moeite waard. Positief en vol energie sta je open voor verandering en wil je dit ook. Bij Angelina ben je in goede handen.

Mariëtte den Ouden

Een mooi cadeautje voor jezelf.

Angelique Jochems

Deze dag was een dag met een speciaal randje. Een dag om weer eens tot mezelf te komen. Zeker een aanrader voor iedereen die dat even nodig heeft.

Madeline van den Berg

Bedankt voor deze krachtige en liefdevolle inspiratiedag. Genoeg inspiratie om mee aan de slag te gaan. Je bent open, puur en oprecht. Hopelijk kruizen onze wegen elkaar weer in de toekomst. Heel veel succes met dit prachtige werk!

Nicole Mosterdijk-Reeskamp

Een stapje verder naar inzicht in jezelf.

Bea Groenen

Liefdevolle zachte kracht.

Fleur Boer

Het was een leerzame, gezellige, emotionele en bijzondere dag. Alle antwoorden zitten in jezelf en daar moet je mee aan de slag. Angelina bedankt voor je liefdevolle ondersteuning en aandacht en professionaliteit. Je bent een pracht mens!

Susan Evertse

Ik voelde vooral veel liefde. Topdag

Agatha Timmermans

Fijne dag. Cadeau voor jezelf. Aandacht voor de belangrijkste persoon in je leven. Dank je wel!

Anoniem

Een hele leerzame dag met veel info en persoonlijke aandacht.

Anoniem

Ik wilde graag naar de inspiratiedag om het e.e.a. op te frissen. Ook als start van het nieuwe jaar. Dat is zeker gelukt én ik ga hier vandaag weg met het besef dat ik al ver ben gekomen! Daar ben ik o.a. jou heel erg dankbaar voor!

Gladys Mitchell

Ik heb geleerd dat je moet toepassen en actie ondernemen. Het gaat niet alleen maar om ingewikkelde theorieën die erg interessant zijn maar om de toepassing in het dagelijkse leven!

Roos Voesenek

Ik vond het een verfrissende herhaling, het is gezellig en inspirerend.

Ton de Ruiter

De afgelopen maanden ervaar ik een continue dip. Ik was niet blij, iedere ochtend dacht ik na een diepe zucht: Pff, weer een dag. Het enige wat me op de been hield was mijn gezin. Na deze dag weet ik wat ik kan doen om van iedere dag een geweldige dag te maken.

Esther Molenaar

Gaf mij veel positiviteit.

Anoniem

Veel positieve leerzame mooie mensen mogen te hebben ontmoet.

Anoniem

Waardevolle inspirerende dag.

Anoniem

Wat ik erg mooi vind van Angelina is dat ze erg authentiek is en dat ze haar verhaal verteld in goede harmonie met haar programma. Het is ‘echt’, oprecht en niet gemaakt. Mooie inkijkjes en aspecten hoe Angelina je kan helpen om jouw eigen pad ook te gaan volgen. Zeer van toepassing zijnde songs (ondersteund met een Nederlandse vertaling) over ‘het leven’ werden ook nog eens live gezongen, geweldig! De dag vloog voorbij en voor ik het wist was het 18:00 uur.

Egon Beaart

Angelina inspireert je met haar authentieke zelf de weg naar jezelf te vinden.

Monique de Keulenaar

Je komt toch wat onzeker binnen van “wat tref ik aan” en dan zie je mensen en valt het reuze mee en dan ga je met z’n allen aan de slag met jezelf en als de dag eindigt voel je je al een ander mens in positieve zin. Deze houden we vast!

Irma Nuiten

Ik vond de inspiratiedag verrassend en liefdevol. De 10 sleutels geven op een fantastische manier handvatten om daadwerkelijk je leven te veranderen.

Daniëlle Venckeleer

De inspiratiedag is leerzaam, groeiend, ontwikkelend. Deze dag bij Angelina was inzichtelijk, het heeft me geholpen om bewust stappen te maken tot verandering.

Anoniem

Het gemak waarmee je omgaat met de verschillende onderwerpen maakte indruk op mij. Deze dag zit vol warmte, veiligheid en gevoel. Het was weer een krachtige eye opener!

Anoniem

Door de coaching van Angelina weer met (her)nieuw(d)e inzichten naar huis. Voor mij had het langer mogen duren. Top!

Anoniem

Het zet je aan tot (verder) nadenken. Inspirerend, dus juiste benaming voor een interessante dag. Bedankt!

Anoniem

Het zet je aan tot (verder) nadenken. Inspirerend, dus juiste benaming voor een interessante dag. Bedankt!

Anoniem

Angelina is met haar verschijning en energie al een inspiratie op zich.

Anoniem

Ik heb geleerd vandaag dat je gedachten erg belangrijk zijn. Ik ga er mee aan de slag! Leuke Angelina die met zelfspot ons de goede richting opstuurt.

Anoniem

Positief en liefdevol. Je wordt gezien en je mag er zijn. Een warme duw in de rug om nu echt aan te gaan pakken.

Anoniem

Was fijn weer wat zaken op een rijtje te krijgen. Kunnen we weer mee aan de slag, verder gaan waar we gebleven waren.

Anoniem

Investeren in jezelf.

Anoniem

Een hele warme en inspirerende workshop met liefde en respect.

Anoniem

Ik heb deze dag ervaren dat ik aan de slag zal moeten als ik wil dat er iets verandert in mijn leven.

Anoniem

Een inspirerende dag die je een trap onder je kont geeft om in actie te komen want je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen geluk.

Anoniem

Het was wederom een topdag!

Madeline van den Berg

Het is een geweldige, liefdevolle dag waarbij je sleutels krijgt om veranderingen en een succesvol leven te creëren.

Monique van Bodegraven

Top.

Ria van Woggelum

Indien je interesse in deze workshop hebt:

Testimionals

 Ontspannen Afvallen Programma

De cursus geeft mij ontspanning rondom eten en afvallen. Ik voel dat er een bepaalde rust komt met betrekking tot eten en bewegen. Geen strakke diëten of voedingsschema’s meer, maar liefdevol kijken naar wat je nodig hebt. Zowel fysieke als mentale en emotionele behoeften. Ik leer echt van mijn lichaam en mezelf te houden. En zo voel ik stap voor stap dat ik naar een gezond voedings- en bewegingspatroon ga. Heel fijn! Angelina geeft je de ruimte om je eigen tempo aan te houden, maar geeft ook de zetjes om dat te gaan doen wat nodig is. De liefdevolle schop onder je kont. Ze schept een veilige omgeving en sfeer om aan jezelf te werken.

Anoniem

Sinds het volgen van deze cursus merk ik dat in in z’n algemeenheid positiever over mezelf kan denken en positiever naar mezelf kan kijken. Ik praat intern absoluut anders tegen mezelf dan voorheen. Harder aan mezelf werken dan aan mijn gewicht heeft me in dit geval veel opgeleverd. Ik ben blij dat ik de cursus heb gedaan bij jou!

Anoniem

Met deze cursus heb ik geleerd echt van mijn lichaam te houden. Zien hoe mooi het is en wat het me allemaal brengt. Ook wanneer ik nog niet op mijn ideale gewicht ben. Ik heb nog meer inzicht gekregen in mijn patronen en wat eronder zit. Ook heb ik geleerd dit aan te pakken. Van daaruit maak ik gezondere keuzes qua voeding en beweging. Angelina begeleidt je op een hele betrokken manier. Ze is geïnteresseerd en geeft duidelijke adviezen. Deze cursus is een echte aanrader als je het lijnen en diëten helemaal zat bent en op een andere manier met je gezondheid en gewicht aan de slag wil.

Bianca

Ontspannen afvallen… Is het wat ik verwacht had? Nee… het is veel meer dan dat! Je krijgt meer inzicht in jezelf en daarmee in je ontwikkelde gewoontes en overtuigingen. Confronterend maar verhelderend. Angelina is de positieve coach die het beste van iedereen in de groep boven haalt en iedereen stimuleert en motiveert. Ze reflecteert en nuanceert verkregen zelf-inzichten. Angelina, bedankt!

Astrid Vink

Indien je interesse in deze workshop hebt:

Testimionals

Persoonlijke Coaching

Ik heb een niet al te makkelijke periode achter de rug. Bijna iedereen kent de momenten wel waarin je jezelf de vraag stelt “Waar en voor wie doe ik het allemaal – heb ik niet al genoeg geleden…” Ik was depressief. Op dat moment ben ik gestart met persoonlijke coaching bij Angelina. We hebben een aantal sessies aan mijn issues gewerkt en al snel merkte ik kleine veranderingen in mezelf en langzamerhand verdween de depressie. Door de oefeningen verkreeg ik inzichten en leerde ik mijn concentratie te verplaatsen naar iets anders, dit vond ik voorheen erg moeilijk. Angelina is erg begripvol en denkt met je mee. Ze heeft zelf ook veel levenservaring wat zeer prettig is. Haar passie voor het helpen van mensen straalt ze uit, dit helpt zeker mee aan het proces. Angelina, bedankt voor je inzet, tijd en liefde!

Bionda Akkermans

Angelina neemt je stap voor stap mee op weg naar je doel. Door haar manier van vragen ontdek je langzaam maar zeker de antwoorden in jezelf. Daarna helpt ze je de stappen te zetten om in je eigen tempo te mogen groeien. Soms zacht, soms scherp, soms sturend, soms vrij, maar altijd het juiste. Ik ben klaar voor de volgende fase in mijn leven en kijk er naar uit. Dat had ik niet kunnen bedenken een jaar geleden. Dank je wel Angelina, Topcoach.

Helma Cornelissen

Ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken voor de sessies die ik bij jou heb gehad. Je wijsheid, het vermogen om voorbij hetgeen wat ik je vertelde te kijken en je was in staat om mij op een unieke manier te laten zien waar ik mis ging, dit was het mooiste cadeau dat je me kon geven. Je liet me inzien en gaf me het gevoel dat er ook van mij gehouden kan worden. Wat ik het fijnste aan de sessies vond, was dat je meer bood dan waar ik voor kwam en dat je ervoor zorgde dat ik vervolg gaf aan hetgeen wat we in elke sessie hadden besproken. Ik waardeer je voor al de verandering die je in mijn leven hebt gebracht door mij te helpen me meer op mijzelf en mijn doelen te richten. Liefde en Dankbaarheid.

Sahar Gharachorlou

Lieve Angelina, ik ben vanmiddag nog even dieper gegaan en ik heb hele grote stappen gezet deze dagen. Momenteel voel ik mij heel goed en sterker dan ooit maar ben geestelijk wel moe van het harde werken. Voor dit moment wil ik jou in ieder geval alvast ontzettend bedanken voor wat je voor mij gedaan hebt. Je bent een prachtig mens die mij met je liefde, inzicht, ervaring en geduld zachtjes op de weg heeft geduwd die ik op moest. Ik draag je voor altijd in mijn hart hiervoor. Liefs.

Anoniem

Indien je interesse in coaching hebt:

Testimionals

Jaartraining Je kunt je leven helen

Door de tweedaagse workshop bij Angelina kreeg ik meer inzicht in mijn leven tot nu toe en kon ik al een stuk uit het verleden verwerken. Toen Angelina vertelde een verdiepende jaartraining te zullen geven, was ik meteen enthousiast en na mijn burn-out had ik dit net nodig. Angelina begeleidde mij en de andere deelnemers door de diverse processen heen, met persoonlijke aandacht voor iedereen. Dit deed zij met zoveel positiviteit, liefde, humor en muziek! Vooral tijdens het anger release proces heb ik veel kunnen opruimen en ik was vaak verwonderd door de visualisatie oefeningen. Dankzij deze jaartraining heb ik meer rust in mijn hoofd en lijf, kan ik m’n – voorheen onbewust – beperkende gedachten ombuigen naar bewust positief en besteed ik bewuster meer aandacht aan mezelf. De jaartraining was een mooie basis voor mijn persoonlijke ontwikkeling en een zeer waardevol cadeau aan mezelf. Nogmaals bedankt, Angelina!

Gladys Mitchell

Zeer positieve en mooie ontwikkelingen ondergaan. “Heal Your Life” begint bij jezelf accepteren zoals je bent en duidelijke doelen stellen waar je naar toe wilt zonder daar beperkingen aan vast te stellen. De jaartraining is fijn, prettig, ontspannen en er is voldoende tijd voor elkaar. Ik heb een enorme groei doorgemaakt in het afgelopen jaar.

Anoniem

Indien je interesse in deze workshop hebt:

Testimionals

1-daagse Workshop Love Yourself, Heal Your Life

Deze workshop is aan te raden voor mensen die voortdurend tegen dingen aanlopen, weten wat en hoe maar niet weten hoe ze het patroon kunnen doorbreken. Deze workshop zet de juiste energie in jezelf in beweging. Angelina is een prachtige vrouw met het hart op de juiste plaats die je in deze workshop met discretie en in vol vertrouwen begeleidt. Het voelt aan alsof je bij de hand wordt genomen, voor de spiegel geplaatst wordt (letterlijk) en er niet alleen voor staat om je patronen en problemen aan te pakken. Een beetje gepamperd kom je buiten met het gevoel van hé wanneer mag ik terug….

Nancy van Herck

Accepteer jezelf zoals je bent. Houdt van jezelf en zeg dat ook tegen jezelf. Er ‘moet’ niets! Alles mag/kan. Dat affirmaties van positieve, bewust gekozen gedachten je hierbij kunnen helpen. Die gelden voor mij! Nu in praktijk gaan brengen.. Erg bijzonder vond ik de warme woorden douche. Hoop dat daarvan in mijn onderbewustzijn zaadjes geplant zijn. Ik geloof in Angelina; als een spons die alles opneemt.. en die kennis/ervaringen graag met anderen deelt. Heb deze workshopdag als super fijn ervaren!

Lianne Bakker

Angelina is een Heal Your Life-teacher met gevoel voor timing/afstemming op de groep, met daarin ook aandacht voor die ene persoon die even de persoonlijke aandacht nodig heeft. Ze weet op een respectvolle manier de workshop te sturen tot een mooi einde waarin de eerst nog onbekende deelnemers de dag eindigen met een warm gevoel van respect en liefde voor elkaar, en misschien wel een begin van vriendschap. Ik ben naar huis gegaan met een waardevol inzicht.

Helma Cornelissen

Indien je interesse in deze workshop hebt:

FEEL GOOD 24/7!

Angelina Jochems,
Prinsessenpark 7, 3331GZ Zwijndrecht

06-13652644     info@feelgood24seven.nl

Pin It on Pinterest