Testimonials

Lees de ervaringen van anderen met FEEL GOOD 24/7!

2-daagse Workshop Creëer je Ultieme Leven

Met diverse praktische tools ben ik in 2 dagen tijd heel bewust geworden van mijn eigen (heel) kracht, de invloed van positieve gedachten en het vertrouwen op het universum. In een zeer stressvolle periode heb ik nu meer rust en vrede in m’n hoofd en lijf. Dank je wel Angelina.

Gladys Mitchell

Angelina is een enthousiaste vrouw die de inhoud goed weet over te brengen en je tot actie zet. Lifechanging.

Anoniem

Naar aanleiding van de uitnodiging van Angelina om deel te nemen aan de workshop, heb ik me aangemeld. Ik had eigenlijk geen idee wat ik kon verwachten… Toen we met het groepje samen kwamen was er al vrij snel een bijzondere klik. Eigenlijk kan geen woord beschrijven wat we dat weekend gevoeld hebben en mogen ervaren! Mijn rugzakje was goed gevuld vanwege de vele gebeurtenissen en deze workshop kwam op mijn pad net op het moment dat ik mijn eigen pad juist even niet meer helder zag. Aan het einde van het weekend heb ik wat bagage achter kunnen laten en mijn rugzakje kunnen ordenen, waardoor er weer overzicht en ruimte was. Ik ben niet meer wie ik was, ik ben juist meer mezelf dan voorheen! Deze workshop was voor mij als een kompas om me weer mijn pad te kunnen vinden en volgen. Lieverd, echt nogmaals bedankt voor deze kans! Iedere dag pak ik nog steeds de cadeautjes uit van wat jij en wij dat weekend mee hebben mogen krijgen. Dikke kus.

Mariëlle de Leeuw

Ik ben heel blij dat ik deze 2 daagse workshop heb gevolgd, ik was al bezig om mijn hart te helen, maar heb hier toch wel een paar zevenmijls stappen genomen. Dit was mij niet gelukt bij de psychologe. Dankzij de goede begeleiding heb ik mij veilig en vertrouwd gevoeld om mij helemaal open te stellen voor elke oefening. Hierdoor was er ruimte voor verdriet, woede, opluchting, verbazing en verwondering. Ik ging met een rustig, helder hoofd en een warm hart naar huis. De volgende morgen stond ik op met de gedachte “Dit is de eerste dag van mijn nieuwe leven!”

Helma Cornelissen

Als iemand het nodig had was ik het. Moeite met emoties tonen, blokkades en trauma’s. Ik ben er volledig ingegaan. Ik was er klaar voor en heb grote sprongen gemaakt. Bedankt Angelina / Na een 2e keer: Wederom ben ik er volledig ingegaan en heb ik weer veel oude rommel mogen opruimen. Dank je wel Angelina.

Bionda Akkermans

Creëer je Ultieme Leven is een geweldige workshop die ik kan aanbevelen als mensen daadwerkelijk veranderingen in hun leven willen. Alles komt naar je toe bij het uitspreken van de juiste affirmaties. Dank je wel Angelina

Jet Jeurissen

Wat een prachtige beleving, een schitterend cadeau met strik. Iets wat ieder mens verdiend om te ervaren en zichzelf te vinden. Het was geweldig.

Brigitte Romijn

Een verhelderende, mooie, vertrouwde manier om met jezelf aan de slag te gaan met de juiste tools en de prachtige en zorgzame begeleiding van Angelina. Beter kun je je niet wensen!

Bregit van den Hondel

Deze workshop is een waardevolle bijdrage om positief te groeien en je dromen te gaan realiseren. Angelina begeleidt vol enthousiasme en passie deze workshop.

Margo de Bruin

Angelina leidt je heel veilig en kundig door de workshop. Ze creëert een vertrouwde sfeer. Dit weekend was voor mij heel bijzonder, een gevoelsmatige doorbraak. Ik heb vertrouwen in de toekomst en in mijzelf. Dank je wel, Angelina!

Bianca Wijngaards

Angelina heeft me geholpen om het leed en verdriet uit het verleden te verwerken. Confronterend, soms onaangenaam, maar uiteindelijk absoluut releasend. Dit is wat ik nodig had en Angelina wist dat!

Anoniem

Angelina heeft deze workshop met liefde en passie gegeven. Je bereikt het meeste als je er helemaal voor gaat. Dan is de transformatie het grootst.

Lya Aerts

Helder, liefdevol, zuiver, puur. Ik kan verder met mijn leven, dankbaar voor de handreikingen die Angelina mij gegeven heeft. Ik weet waar ik sta en wie ik wil zijn.

Madeline van den Berg - Korf

Ben je op zoek naar jezelf? Wil je je verdriet loslaten? Wil je jezelf genezen? Jouw leven genezen? Angelina omarmt jou met vertrouwen, veiligheid en warmte om dit te openen. Geef jezelf een geschenk om verder te leven op positieve wijze. Maak contact met jezelf.

Anoniem

Ik heb 2 super dagen gehad. Ik had niet verwacht dat ik er zoveel energie van zou krijgen na de tweede dag. De deuren zijn voor mij open gegaan. Verleden heb ik achter gelaten. Ik ga ervoor.

Anoniem

Heel compleet, goed opgebouwd, fijne afwisseling, muziek, oefeningen, meditaties, theorie. Een verrijking voor jezelf en je leven. Een cadeautje voor jezelf. Heerlijke veilige sfeer en veilige begeleiding.

Anoniem

Ik kwam als boze verlegen vrouw. Aan het eind van de workshop voel ik me krachtig, vol energie en levenskracht. Want ik leef nu.

Anoniem

Ik begon diep van binnen steeds meer te voelen dat mijn gebrek aan zelfliefde mij steeds meer in de weg ging zitten bij alles wat ik doe. Met de workshop van Angelina heb ik vele inzichten gekregen en het heeft er voor gezorgd dat ik weer van mijzelf ben gaan houden zoals ik ben. Ik voel me als herboren.

Edwin Kooijman

Ik heb genoten van deze 2 dagen, was inspirerend en voor mij erg waardevol.

Ria van Woggelum

Je krijgt een andere kijk op jezelf. Je schoont jezelf op. Geluk begint bij jezelf.

Rene Langelaan

Wat ben ik blij dat ik ben gegaan zeg! De workshop Creëer je Ultieme Leven gaf mij nieuwe inzichten ondanks dat bepaalde onderdelen die werden behandel voor mij niet nieuw waren. Maar ik had gewoon die opfrissing nodig en die trap onder mijn kont om het nu op dit moment te implementeren om uit de situatie te komen waar ik in vast zat.  Door de kleine groepen waar Angelina mee werkt is er genoeg persoonlijke aandacht en ook tijd om mensen echt aan het woord te laten waardoor het helder voor je wordt. Het is nu 3 dagen na de workshop en ik heb een paar grote besluiten kunnen nemen! Hartelijk bedankt hiervoor Angelina.

Ronny Heeg

Angelina schept in haar workshop en training een veilige omgeving. Met haar enthousiasme en liefde voor anderen weet ze je te raken en een spiegel voor te houden. Letterlijk ook. Het was een transformerende 2 daagse waarin het zaadje voor de toekomst werd geplant.

Anoniem

Indien je interesse in deze workshop hebt:


Testimonials

VIP Workshop Creëer je Ultieme Leven

Angelina is een geweldige coach + mens die haarfijn aanvoelt wat je nodig hebt en wat belangrijk voor je is. Ik heb heerlijk met haar samengewerkt en ik kan haar van harte aanbevelen. Ik kijk nu al uit naar de volgende workshop! Dank je wel

Anoniem

De workshop van Angelina is een regelrechte aanrader voor iedereen die zichzelf in de hectiek en de waan van de dag een beetje verloren is. Soms is de weg naar – en het antwoord op liefde dichterbij dan je denkt. Iedereen heeft recht op een gelukkig en liefdevol leven, geniet!

Terry

Het is echt het beste uit jezelf halen mits je er zelf hard voor wilt werken! Een heel groot cadeau voor jezelf.

Moniek van Bodengraven

Angelina neemt je tijdens een VIP Workshop op een vertrouwde, veilige en persoonlijke manier mee op reis door jouw persoonlijke ontwikkeling.

Anoniem

Ik heb de VIP Workshop als heel positief, warm en veilig met veel liefde ervaren. Er is echte aandacht en je zet echt stappen. Ik heb een totaal nieuwe positieve mindset gecreëerd, vooral over mezelf. Hetgeen wat me het meeste heeft geraakt tijdens deze workshop is de emotie-oefening, het loslaten van verdriet en het geven van vergeving. Het was een topweekend, de 1 op 1 sessies zijn heel intensief. Wel heb ik hierdoor heel veel gedaan en bereikt. Dankjewel voor de goede zorgen, jouw warmte en liefde en het heerlijke eten. Dit had ik echt nodig. Deze workshop is zeer zeker een aanrader. Liefs

Anoniem

Ik heb de 1 op 1 VIP Workshop “Creëer je Ultieme Leven” als een “WAUW” ervaren. De energie, warmte en liefde die aanwezig is en je ook werkelijk voelt. Dat mag een ieder zelf ervaren, het is echt een speciaal cadeautje voor jezelf. Er gebeuren deze 2 dagen heel veel dingen – ik zeg altijd: “Alles voor het goeie doel en dat ben je zelf”.

Irma Nuiten

Indien je interesse in deze workshop hebt:


Testimonials

Workshop Leven in Overvloed

Weer aan het werk gezet na een periode waarin veel is gebeurt en doelen/dromen herzien of opgepakt moeten worden om weer in de flow te komen, dat is na vandaag zeker gelukt! Bedankt Angelina

Anoniem

Workshops bij Angelina zijn overweldigend. Leven in overvloed is een geweldige, leerzame levensveranderende workshop. Met dierbare dank aan Angelina.

ton de Ruijter

Een aanrader! – Anoniem

 

Anoniem

Goede sfeer, vlot, aangenaam, de tijd vloog voorbij.

Anoniem

Workshop met veel nieuwe inzichten, handvatten en plezier. Loslaten van bekrompen overtuiging dat je hard moet werken voor geld en overvloed is niet voor iedereen (bepaalde groepering) bestemd.

Mariëlle de Leeuw

Goed opgebouwde workshop. Open en eerlijk. Je bent bezig met bewustwording op 7 levensgebieden. Je wordt je bewuster van overvloed in brede zin in je leven.

Sonja Melissen

Confronterend op een constructieve manier, inspirerend en zinvol.

Anoniem

Wat een prachtige dag, een mooi december cadeau, ‘t was super.

Brigitte Romijn

Leuke leerzame workshop die je doet nadenken over financiën en persoonlijke doelen, helpt je om je doelen te stellen.

Markwin Romijn

In 1 dag weer mogen werken aan mijn overtuigingen, (nieuwe) affirmaties en dromenbord, een prachtige start van mijn nieuwe toekomst!

Gladys Mitchell

Het is een geweldige workshop waarbij je veel inzichten bij jezelf krijgt. Tools krijgt om hier verder mee te werken in je eigen ontwikkeling.

Monique van Bodengraven

Heel goed, ik maak echte stappen. En als er een andere blokkade zich meldt dan is er ruimte om deze aan te pakken! Prettige, warme en veilige omgeving.

Jaap Wichgers

Indien je interesse in deze workshop hebt:


Testimonials

Workshop Van Ambitie naar Succes

Van Ambitie naar Succes is dé training die mij helpt mijn licht te laten schijnen op de wereld. Who am I not to …? 

Esther Molenaar

Lieve Angelina. Ik blijf steeds bij je terug komen. Jij geeft mij inspiratie om te gaan doen waar mijn hart ligt. Heb vandaag weer eens geleerd dat je altijd kunt blijven leren.

Madeline van den Berg

Dank voor de workshop Angelina. Leuke affirmatiedouche. Graag tot volgende maand!

Anoniem

Deze workshop leert mij dat ik mezelf helemaal mag zijn – Het een zijn met mezelf.

Anoniem

Deze workshop helpt je verdere stappen te maken over hoe je zelf in je bedrijf gaat staan.

Anoniem

Mooie handvatten aangereikt gekregen om zelf de stap van ambitie naar succes te maken.

Jaap Wichgers

Ik ging ‘open’ naar deze workshop. Had nog geen beeld wat ik wil gaan doen. Het wordt langzaam duidelijk wat ik wil en kan gaan doen. Het is een aanrader om deze workshop te volgen, zeker voor een duwtje in de rug en voor de handvatten en je bewustzijn.

Monique van Bodengraven

Indien je interesse in deze workshop hebt:


Testimonials

Gelukkiger Leven Event

Een waardevolle dag in een ontspannen setting met veel eye-openers die je verder kunnen helpen naar een next-level in je persoonlijke groeiproces. Een absolute aanrader.

Edwin Kooijman

en goede herinnering dat je mag zijn zoals je bent, dat je goed genoeg bent & voor jezelf mag kiezen. Angelina staat in haar kracht & ze raakt andere mensen op een gezellige maar ook diepe manier.

Nicole Goudhart

Angelina is een ontzettend lieve hartelijke vrouw waar de passie vanaf spat zodra ze met haar methode aan het werk gaat.

Ditte Pelser

Wauw, wat heb je me geraakt, geïnspireerd en wat ben je toch een fijn en prachtig mens. Ik ben super blij dat ik gekomen ben.

Laura van Kleef

De afgelopen maanden ervaar ik een continue dip. Ik was niet blij, iedere ochtend dacht ik na een diepe zucht: Pff, weer een dag. Het enige wat me op de been hield was mijn gezin. Na deze dag weet ik wat ik kan doen om van iedere dag een geweldige dag te maken.

Anoniem

Door de coaching van Angelina weer met (her)nieuw(d)e inzichten naar huis. Voor mij had het langer mogen duren. Top!

Anoniem

Wat ik erg mooi vind van Angelina is dat ze erg authentiek is en dat ze haar verhaal verteld in goede harmonie met haar programma. Het is ‘echt’, oprecht en niet gemaakt. Mooie inkijkjes en aspecten hoe Angelina je kan helpen om jouw eigen pad ook te gaan volgen. Zeer van toepassing zijnde songs (ondersteund met een Nederlandse vertaling) over ‘het leven’ werden ook nog eens live gezongen, geweldig! De dag vloog voorbij en voor ik het wist was het 18:00 uur.

Egon Beaart

Tijdens deze inspiratiedag krijg je in een ongedwongen sfeer de nodige tools (en zangoefeningen) aangeboden om vanaf NU te gaan werken aan de allerbelangrijkste persoon in jouw leven. Jij dus. IK. De wereld draait voor mij.

Sonja Melissen

Veel positieve leerzame mooie mensen mogen te hebben ontmoet.

Anoniem

Angelina inspireert je met haar authentieke zelf de weg naar jezelf te vinden.

Monique de Keulenaar

De inspiratiedag van Angelina is een warme douche en schept mooie ervaringen die je leven verrijken.

Marcel Baatsen

Waardevolle inspirerende dag.

Anoniem

Een hele warme en inspirerende workshop met liefde en respect.

Anoniem

Dank voor deze dag die heel waardevol was. Dank voor de inspiratie en liefde.

Corrie Visch

Ik vond de inspiratiedag verrassend en liefdevol. De 10 sleutels geven op een fantastische manier handvatten om daadwerkelijk je leven te veranderen.

Daniëlle Venckeleer

Een heerlijke dag, verbinding met jezelf en anderen. 3 woorden die deze dag typeren zijn: inspiratie, liefde en veiligheid. Dank je wel Angelina.

Lilian Joore

Het is een geweldige, liefdevolle dag waarbij je sleutels krijgt om veranderingen en een succesvol leven te creëren.

Monique van Bodengraven

Deze dag is van begin tot het einde de moeite waard. Positief en vol energie sta je open voor verandering en wil je dit ook. Bij Angelina ben je in goede handen.

Mariëtte den Ouden

Een hele leerzame dag met veel info en persoonlijke aandacht.

Anoniem

Top.

Ria van Woggelum

Een mooi cadeautje voor jezelf.

Angelique Jochems

Een stapje verder naar inzicht in jezelf.

Bea Groenen

Een mooie verzameling van liefdevolle handreikingen om je leven positief te veranderen. Energie, liefde en compleet zijn 3 woorden die typerend zijn voor deze inspiratiedag. Een ervaring die je leven in een nieuw licht stelt: je beste zelf worden is makkelijker dan je denkt.

Gert Dobbenberg

Het was een leerzame, gezellige, emotionele en bijzondere dag. Alle antwoorden zitten in jezelf en daar moet je mee aan de slag. Angelina bedankt voor je liefdevolle ondersteuning en aandacht en professionaliteit. Je bent een pracht mens!

Susan Evertse

Bedankt voor deze krachtige en liefdevolle inspiratiedag. Genoeg inspiratie om mee aan de slag te gaan. Je bent open, puur en oprecht. Hopelijk kruizen onze wegen elkaar weer in de toekomst. Heel veel succes met dit prachtige werk!

Nicole Mosterdijk-Reeskamp

Ik wilde graag naar de inspiratiedag om het e.e.a. op te frissen. Ook als start van het nieuwe jaar. Dat is zeker gelukt én ik ga hier vandaag weg met het besef dat ik al ver ben gekomen! Daar ben ik o.a. jou heel erg dankbaar voor!

Gladys Michtell

Deze dag was een dag met een speciaal randje. Een dag om weer eens tot mezelf te komen. Zeker een aanrader voor iedereen die dat even nodig heeft.

Madeline van den Berg

Ik heb geleerd dat je moet toepassen en actie ondernemen. Het gaat niet alleen maar om ingewikkelde theorieën die erg interessant zijn maar om de toepassing in het dagelijkse leven!

Roos Voesenek

Ik voelde vooral veel liefde. Topdag.

Agatha Timmermans

Ik vond het een verfrissende herhaling na mijn 2 daagse workshop die ik eerder bij Angelina deed. Deze dag was gezellig en inspirerend.

Ton de Ruiter

Indien je interesse in deze workshop hebt:


Testimonials

Ontspannen Afvallen

Met deze cursus heb ik geleerd echt van mijn lichaam te houden. Zien hoe mooi het is en wat het me allemaal brengt. Ook wanneer ik nog niet op mijn ideale gewicht ben. Ik heb nog meer inzicht gekregen in mijn patronen en wat eronder zit. Ook heb ik geleerd dit aan te pakken. Van daaruit maak ik gezondere keuzes qua voeding en beweging. Angelina begeleidt je op een hele betrokken manier. Ze is geïnteresseerd en geeft duidelijke adviezen. Deze cursus is een echte aanrader als je het lijnen en diëten helemaal zat bent en op een andere manier met je gezondheid en gewicht aan de slag wil.

Bianca Wijngaards

De cursus geeft mij ontspanning rondom eten en afvallen. Ik voel dat er een bepaalde rust komt met betrekking tot eten en bewegen. Geen strakke diëten of voedingsschema’s meer, maar liefdevol kijken naar wat je nodig hebt. Zowel fysieke als mentale en emotionele behoeften. Ik leer echt van mijn lichaam en mezelf te houden. En zo voel ik stap voor stap dat ik naar een gezond voedings- en bewegingspatroon ga. Heel fijn! Angelina geeft je de ruimte om je eigen tempo aan te houden, maar geeft ook de zetjes om dat te gaan doen wat nodig is. De liefdevolle schop onder je kont. Ze schept een veilige omgeving en sfeer om aan jezelf te werken.

Anoniem

Sinds het volgen van deze cursus merk ik dat in in z’n algemeenheid positiever over mezelf kan denken en positiever naar mezelf kan kijken. Ik praat intern absoluut anders tegen mezelf dan voorheen. Harder aan mezelf werken dan aan mijn gewicht heeft me in dit geval veel opgeleverd. Ik ben blij dat ik de cursus heb gedaan bij jou!

Anoniem

Je leert op een liefdevolle manier anders naar eten en naar jezelf te kijken. Voor mij is dat echt van mijzelf houden en mijzelf accepteren zoals ik ben met mijn huidige gewicht. Angelina is een warme hartelijke vrouw die je tips geeft en je ruimte geeft om dit op je eigen tempo te kunnen doen en daar waar nodig is je een inzicht te geven waarmee je verder kan.

Monique van Bodengraven

Dankzij deze cursus, die veel verder gaat dan afvallen, weet ik nu dat ontspannen afvallen begint met lief zijn voor jezelf, gezonde keuzes maken en nieuwe gewoonten ontwikkelen op het gebied van voeding en beweging die bij jou passen. Bedankt Angelina, je cursus heeft me echt geholpen om een gezondere levensstijl te ontwikkelen!afvallen…

Miranda Tannemaat

Ontspannen afvallen… Is het wat ik verwacht had? Nee… het is veel meer dan dat! Je krijgt meer inzicht in jezelf en daarmee in je ontwikkelde gewoontes en overtuigingen. Confronterend maar verhelderend. Angelina is de positieve coach die het beste van iedereen in de groep boven haalt en iedereen stimuleert en motiveert. Ze reflecteert en nuanceert verkregen zelf-inzichten. Angelina, bedankt!

Astrid Vink

Dit onlineprogramma heeft mij de ogen geopend. Het programma gaat niet alleen maar over gewicht verliezen. Alles begint met liefde voor jezelf. Het is een bewustwordingsproces waarbij je je negatieve gedachten en gedragspatronen langzaam leert transformeren naar een positief zelfbeeld. In beweging komen en iets positiefs ondernemen in plaats van gaan eten alleen maar uit onbehagen. Angelina heeft mij geïnspireerd en het vertrouwen gegeven dat ik op een zonnige dag mijn streefgewicht zal behalen, en vasthouden! Lieve Angelina, Dank je wel! XXX

Roos Voesenek-Verwaters

Indien je interesse in deze workshop hebt:


Testimonials

Persoonlijke Coaching

Angelina weet van aanpakken en windt er geen doekjes om. Vastzittende emoties worden effectief losgemaakt en laat je achter je. Deze emoties en herinneringen hoeven niet eens in je bewustzijn te zitten. Wat je los mag laten komt los. Mijn zelfvertrouwen neemt met de dag toe. Dat ben ik gaan uitstralen en krijg ik weer terug van mijn omgeving; dat ik veel meer zelfvertrouwen uitstraal. Ik zet stappen waarvan ik een half jaar geleden nog niet eens droomde. Het was een kort maar zeer effectief coachingstraject. Dank je wel lieve Angelina.

Dunja Kuenen

Bij Angelina voel ik me meteen op mijn gemak. Haar warme persoonlijkheid en oprechte belangstelling zorgt er voor dat ik ook direct kan antwoorden op haar vragen.Als ondernemer heb ik een pracht van een missie, maar iets hield me onbewust tegen om vol er voor te gaan. In een middag hebben we het probleem gevonden en omgevormd van een belemmering naar een bron van kracht. Vanaf dat moment stroomt de energie weer: Ik zie welke plannen ik nog kan uitvoeren, heb ik er ten volle zin in. Dank je wel Angelina.

Marian Bosma

Angelina neemt je stap voor stap mee op weg naar je doel. Door haar manier van vragen ontdek je langzaam maar zeker de antwoorden in jezelf. Daarna helpt ze je de stappen te zetten om in je eigen tempo te mogen groeien. Soms zacht, soms scherp, soms sturend, soms vrij, maar altijd het juiste. Ik ben klaar voor de volgende fase in mijn leven en kijk er naar uit. Dat had ik niet kunnen bedenken een jaar geleden. Dank je wel Angelina, Topcoach.

Helma Cornelissen

Het was een grote chaos in mijn hoofd , waardoor mijn dagelijkse leven, mijn relatie en mijn gevoel van eigenwaarde op springen stond. De liefdevolle, begripvolle en doortastende manier waarop Angelina mij hielp om orde op zaken te stellen door haar persoonlijke coaching maakt dat ik nu positief in het leven sta , een duidelijk doel heb hierin en daarnaast van mezelf heb leren houden.

Madeline van den Berg

Ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken voor de sessies die ik bij jou heb gehad. Je wijsheid, het vermogen om voorbij hetgeen wat ik je vertelde te kijken en je was in staat om mij op een unieke manier te laten zien waar ik mis ging, dit was het mooiste cadeau dat je me kon geven. Je liet me inzien en gaf me het gevoel dat er ook van mij gehouden kan worden. Wat ik het fijnste aan de sessies vond, was dat je meer bood dan waar ik voor kwam en dat je ervoor zorgde dat ik vervolg gaf aan hetgeen wat we in elke sessie hadden besproken. Ik waardeer je voor al de verandering die je in mijn leven hebt gebracht door mij te helpen me meer op mijzelf en mijn doelen te richten. Liefde en Dankbaarheid.

Sahar Gharachorlou

Ik heb een niet al te makkelijke periode achter de rug. Bijna iedereen kent de momenten wel waarin je jezelf de vraag stelt “Waar en voor wie doe ik het allemaal – heb ik niet al genoeg geleden…” Ik was depressief. Op dat moment ben ik gestart met persoonlijke coaching bij Angelina. We hebben een aantal sessies aan mijn issues gewerkt en al snel merkte ik kleine veranderingen in mezelf en langzamerhand verdween de depressie. Door de oefeningen verkreeg ik inzichten en leerde ik mijn concentratie te verplaatsen naar iets anders, dit vond ik voorheen erg moeilijk. Angelina is erg begripvol en denkt met je mee. Ze heeft zelf ook veel levenservaring wat zeer prettig is. Haar passie voor het helpen van mensen straalt ze uit, dit helpt zeker mee aan het proces. Angelina, bedankt voor je inzet, tijd en liefde!

Bionda Akkermans

Iedere keer weer verbaasd het mij dat ik met enorm veel power, zelfliefde en wederom nieuwe inzichten over mezelf als persoon, mijn leven en alles op mijn pad een rugzak lichter naar huis ga. Angelina geeft zoveel vertrouwen en veiligheid tijdens haar coaching. Deze keer heb ik in haar bijzijn veilig mogen teruggaan op mijn levenspad.. om vervolgens mijn pad opnieuw te gaan lopen. Nieuwe tools en inzichten gekregen. Confronterend. Maar ik weet zeker dat Ik vertrouwen mag hebben bij de uitvoering van een nieuw pad. Angelina zal mij coachen. Altijd. Ze is een ware engel.Een mens met een visie voor de medemens. Iedereen mag van zichzelf houden. En ik..Ik heb een prachtig licht ervaren tijdens deze coaching. Ik dans, ik ben vrij, ik kom eraan.. Dank je wel Angelina. En. Iedereen die dit leest…geef jezelf een workshop, een coaching met Angelina kado. Ga leven.

Sonja Melissen

Ik heb Angelina leren kennen op een inspiratieavond op het werk. Het voelde bij die kennismaking al gelijk fijn en vertrouwd. En dat gevoel had ik nu weer. Tijdens de sessie kwamen verschillende onderwerpen, waar ik heel graag iets mee wilde gaan doen, 1 voor 1 aan bod. Het gesprek liep heel fijn, emoties kwamen en ik liet ze gaan. Nieuwe inzichten kwamen er vanzelf, maar ook bevestigingen van dingen die ik al dacht. En wat is dat fijn om te voelen en geleid te worden in gevoelens die je voor jezelf hebt weg gestopt. Dat raakte me wel even, maar nadien voelde het zo goed. Ik heb die inzichten geaccepteerd en ze zijn geland…. Vanaf het moment dat ik in mijn auto stapte voelde ik mij al anders. Het voelde GOED! Ik voelde dat ik weer verder kon. En als ik nu naar afgelopen week terug krijg merk ik al echt een groot verschil. Zo mooi dat ik deze coachsessie heb mogen ervaren! Nogmaals dank je wel Angelina!

Bianca de Crom

Mijn coachsessie is heel waardevol geworden. We kwamen op een ander onderwerp uit dan verwacht. De oefening heeft de lichamelijke blokkade opgelost wat therapieën niet was gelukt. Mijn dank is enorm groot, lieve Angelina.

Ursula van Ooijen

Mijn coachsessies bij Angelina gaven mij een boost om een bepaalde richting op te durven met mijn bedrijf. Het is een heerlijk gevoel dat je zo warm en welkom bent. Top, warm, geweldig mooie inzichten.

Suzanne Hense

Indien je interesse in deze workshop hebt:


Testimonials

Persoonlijke Coaching

Door de tweedaagse workshop bij Angelina kreeg ik meer inzicht in mijn leven tot nu toe en kon ik al een stuk uit het verleden verwerken. Toen Angelina vertelde een verdiepende jaartraining te zullen geven, was ik meteen enthousiast en na mijn burn-out had ik dit net nodig. Angelina begeleidde mij en de andere deelnemers door de diverse processen heen, met persoonlijke aandacht voor iedereen. Dit deed zij met zoveel positiviteit, liefde, humor en muziek! Vooral tijdens het emoties loslaten proces heb ik veel kunnen opruimen en ik was vaak verwonderd door de visualisatie oefeningen. Dankzij deze jaartraining heb ik meer rust in mijn hoofd en lijf, kan ik m’n – voorheen onbewust – beperkende gedachten ombuigen naar bewust positief en besteed ik bewuster meer aandacht aan mezelf. De jaartraining was een mooie basis voor mijn persoonlijke ontwikkeling en een zeer waardevol cadeau aan mezelf. Nogmaals bedankt, Angelina!

Gladys Mitchell

Begin 2017 had ik geen leuk leven. ‘s Ochtends werd ik wakker en dacht: “Pfff, ik moet weer.” Met pijn en moeite stapte ik in bed. Steeds vaker vroeg ik me af waar het allemaal goed voor was. Was dit het nou? Dit leven? Overleven en strugle? Dat kon toch niet de bedoeling zijn. Angelina nodigde me uit voor haar Gelukkiger Leven Inspiratiedag. Een betere dagbesteding had ik me niet kunnen bedenken. Ik besloot na die dag ook het jaarprogramma te doen en ik kan niet anders zeggen dan dat mijn leven weer de kant op gaat die ik wil. Na het eerste weekend, kreeg ik weer zin in mijn leven en mijn business. Ik wilde weer aan de slag en genieten. Dus dat deed ik ook. Ik ging met de oefeningen aan de slag en ik hield iedere dag een beetje meer van mezelf. Na het de Overvloed dag kwam er overvloed in mijn leven: een anonieme kerstkaart met €50, iemand bood mij en mijn gezin een korte vakantie aan, een opdracht die doorging. Ik ben weer trainingen gaan geven en het leven lacht mij weer toe. Ik lach mezelf weer toe in de spiegel. Daar staat een vrouw die het waarlijk waard is om overvloed en liefde te ontvangen. Een vrouw die anderen mag en wil helpen. WOW! Dank je wel Angelina dat je mij hebt geholpen mezelf te ontdekken.

Esther Molenaar

Zeer positieve en mooie ontwikkelingen ondergaan. “Heal Your Life” begint bij jezelf accepteren zoals je bent en duidelijke doelen stellen waar je naar toe wilt zonder daar beperkingen aan vast te stellen. Het Gelukkiger Leven Programma is fijn, prettig, ontspannen en er is voldoende tijd voor elkaar. Ik heb een enorme groei doorgemaakt in het afgelopen jaar.

Anoniem

Coaching en/of workshops volgen bij Angelina is het beste cadeau wat je aan jezelf kan geven. Je krijgt prachtige handvatten en daarmee ga je zelf aan de slag. Die heb ik met beide handen aangepakt. Mijn denkwijze en gevoel is ten positieve veranderd. Ik sta heel positief in het leven en voel mij sterk, krachtig en vol energie. Ik dacht heel negatief over mijzelf en zat niet lekker in mijn vel. Ik heb inmiddels geleerd om van mijzelf te houden en mijzelf op de 1e plaats te zetten. En vooral, ik ben goed precies zoals ik ben!

Monique van Bodengraven

Indien je interesse in deze workshop hebt:


Testimonials

1 daagse Workshop Love yourrself, Heal Your Life

Deze workshop is aan te raden voor mensen die voortdurend tegen dingen aanlopen, weten wat en hoe maar niet weten hoe ze het patroon kunnen doorbreken. Deze workshop zet de juiste energie in jezelf in beweging. Angelina is een prachtige vrouw met het hart op de juiste plaats die je in deze workshop met discretie en in vol vertrouwen begeleidt. Het voelt aan alsof je bij de hand wordt genomen, voor de spiegel geplaatst wordt (letterlijk) en er niet alleen voor staat om je patronen en problemen aan te pakken. Een beetje gepamperd kom je buiten met het gevoel van hé wanneer mag ik terug….

Nancy van Herck

Angelina is een Heal Your Life-teacher met gevoel voor timing/afstemming op de groep, met daarin ook aandacht voor die ene persoon die even de persoonlijke aandacht nodig heeft. Ze weet op een respectvolle manier de workshop te sturen tot een mooi einde waarin de eerst nog onbekende deelnemers de dag eindigen met een warm gevoel van respect en liefde voor elkaar, en misschien wel een begin van vriendschap. Ik ben naar huis gegaan met een waardevol inzicht.

Helma Cornelissen

Accepteer jezelf zoals je bent. Houdt van jezelf en zeg dat ook tegen jezelf. Er ‘moet’ niets! Alles mag/kan. Dat affirmaties van positieve, bewust gekozen gedachten je hierbij kunnen helpen. Die gelden voor mij! Nu in praktijk gaan brengen.. Erg bijzonder vond ik de warme woorden douche. Hoop dat daarvan in mijn onderbewustzijn zaadjes geplant zijn. Ik geloof in Angelina; als een spons die alles opneemt.. en die kennis/ervaringen graag met anderen deelt. Heb deze workshopdag als super fijn ervaren!

Lianne Bakker

Indien je interesse in deze workshop hebt: