Verlies nooit je eigen waarde!

Afgelopen weekend las ik iets bijzonders op social media wat ik je niet wil onthouden:

“In de klas houdt een leraar een briefje van een 10 euro biljet in de lucht en vraagt: “Wie wil hem hebben?” Natuurlijk heffen alle leerlingen hun hand. Dan kreukt hij het briefje en vraagt: “Wil je het nog steeds?” Weer heffen alle leerlingen hun handen. De leraar gooit het briefje op de grond en begint er op te stampen en vraagt: “Wil je hem nu nog steeds?” En weer heffen alle leerlingen hun handen. Dan zegt de leraar: “Jullie hebben vandaag een belangrijke les geleerd! Het maakt niet uit wat ik met deze 10 euro doe, en toch wil je hem hebben. Weet je waarom dat is? Dat komt omdat zijn waarde altijd hetzelfde blijft. Wat je er ook mee doet hij is en blijft altijd 10 euro waard! En zal zijn waarde nooit verliezen!

Je zult in je leven meerdere malen wanhopig zijn en je door sommige mensen weggeduwd, vertrapt of jezelf door hen gehaat voelen. Je zult het gevoel hebben dat je niets meer waard bent. Maar wees je er wel van bewust dat het niet uit maakt welke kwellingen je ervaren moet in het leven. Hoeveel mensen je ook kwetsen of wegduwen, hou de eer aan jezelf en hou van alle mensen. Alleen zo zal je nooit je waarde verliezen! Ook als je geen rijkdom bezit en niets meer hebt, verlies nooit je eigenwaarde!!”

Mooi hé?!  

                                                     

Omdat ik anderen tijdens mijn coachings en mijn workshops help om o.a. hun eigenwaarde te (her)ontdekken en hun pijn achter zich te laten, wil ik je wijzen op mijn workshop “Creëer je Ultieme Leven“. Deze workshop is mijn paradepaardje oftewel dé workshop waardoor men bijzondere doorbraken verkrijgt. Zaterdag 9 februari en zondag 10 februari organiseer ik ‘m wederom deze 2 daagse workshop in Breda en er is nog plaats.

Mocht jij in 2019 nu écht een verschil voor jezelf willen maken, dan nodig ik je uit om je aan te melden d.m.v. een e-mail retour te sturen of jezelf gelijk aan te melden via de website, zie https://www.feelgood24seven.nl/ultieme-leven/
Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben neem dan ook zeker contact met me op. Bedenk niet ‘dat is een rare vraag’ of ‘wat zal ze denken”. Ik vind niet veel meer gek eerlijk gezegd, ik wil je alleen helpen.

Mijn allergrootste wens is anderen leren hoe ze een supersonischbelachelijkgoed leven kunnen creëren, dat wens ik namelijk iedereen op deze wereld!

Volgende week heb ik een terugkomsessie van een groep deelnemers die deze workshop in oktober vorig jaar deden. Het is zo gaaf om hun vooruitgang in deze korte tijd – slechts 3 maanden – te merken! Wellicht denk je nu, huh?! dat is raar, je ziet ze toch volgende week pas? Ja dat klopt, echter heb ik in de tussenliggende tijd nog wel contact met hun en dat heb ik met een reden, want weet je; je kunt in 2 dagen van alles leren, maar het dan ook nog toepassen is vaak iets anders. Die tussentijdse (groeps)whatsapp-coaching krijgen mijn deelnemers gewoon cadeau van mij bij deze workshop, omdat ik écht een verandering voor hun wens. Echter weet ik uit eigen ervaring hoe makkelijk je terugvalt in oude patronen en vandaar dus deze extra service.

Alleen degene die een verandering wenst dient het werk daarvoor te doen en als ik die daar bij kan helpen dan doe ik dat zeer zeker. Dus, indien het tijd is voor verandering voor jou, twijfel dan niet meer en geef jezelf nu gelijk hier op. Ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt!

Liefs Angelina

Mijn grootste wens is dat iedereen een gelukkiger leven voor zichzelf leert creëren vol met eigenwaarde, zelfvertrouwen en liefde voor zichzelf! Mag ik jou hierbij helpen?

Laat een reactie achter


Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}