Het wérkelijke verhaal waar ik me altijd voor schaamde!

Weet je wat ik nou wérkelijk zo ontzettend jammer vind? Dat de meeste mensen op deze wereldbol zichzelf niet accepteren zoals zij zijn! Ik heb dat zelf eerlijk gezegd ook jarenlang gedaan! Bij mij was het in het verleden zelfs zo erg, dat ik op het punt heb gestaan om uit het leven te stappen. Ik was de opties aan het bekijken wat er allemaal mogelijk was….gelukkig had ik een reddende engel die mij op dat moment belde en tegen haar vertelde ik waar ik mee zat. Ik was mezelf totaal kwijt doordat ik helemaal niet goed in m’n vel zat en met mezelf worstelde. Ik was diep van binnen doodongelukkig, vond mezelf niet goed genoeg, was depressief en …. ik was ook nog eens veeeeeeel te dik!!

Aangezien ik zo’n drie jaar geleden gestart ben mensen te helpen met o.a. het creëren van de toekomst die zij willen, oude onverwerkte emoties loslaten, leren vergeven, patronen en overtuigingen onderzoeken en veranderen én van zichzelf te leren houden moest ik zelf natuurlijk ook aan dat laatste gaan voldoen! Want ja; hoe kun je nou eenmaal geloofwaardig overkomen bij anderen als je hen iets wilt leren wat je zelf niet eens volledig toepast? Alles paste ik toe op mezelf, alleen wérkelijk van mezelf houden en mezelf accepteren zoals ik was, was een brug te ver!! Doordat ik op dat gebied er achter kwam dat ik nou niet bepaald het voorbeeld was van “Practice what you preach”, besloot ik twee en en half jaar geleden de cursus “Verander je denken en val af! Een bewuste aanpak om gewicht te verliezen” aan te schaffen. Ik kocht de cursus uitsluitend voor mezelf omdat ik me diep schaamde! Ik wilde mensen dingen leren die ik zelf niet eens volledig onder de knie had.

Ik had in de loop der jaren al zoveel werk verricht om af te vallen, steeds lukte dat, maar ik hield het niet vol. Ik wilde mezelf heel graag accepteren zoals ik was en toch lukte het me maar niet! Na zelf de cursus “Love Yourself, Heal Your Life”, die ik nu op mijn wijze geef onder de naam “Liefde voor Jezelf”, de Teacheropleiding én de Jaartraining “Je kunt je leven helen” achter de rug te hebben plus een half jaar zelf ermee gewerkt te hebben, kwam ik erachter dat ik mezelf nog steeds niet goed genoeg vond! Ja……ik was al wel een heel eind, maar die 100% haalde ik nog steeds niet, en ik vond dat dat belangrijk was! Ik wil zelf immers ook les van mensen die werkelijk hetgeen bereikt hebben wat ze me vertellen wat mogelijk is! Anders is het voor mij namelijk gebakken lucht!

Ik besloot dus om nog één keer een level verder te gaan, ik stond namelijk zo achter het werk van Louise Hay en dus besloot ik weer geld uit te geven aan mijn ontwikkeling. Want geloof me, buiten de workshop, jaartraining én opleiding die ik nu opnoem heb ik tienduizenden euro’s geïnvesteerd in mezelf! Ik heb vele trainingen op het gebied van werk, gezondheid, financiën, relaties en persoonlijke ontwikkeling gevolgd; vandaar dat ik daar ook anderen nu heel efficiënt mee kan helpen. Ik besloot de cursus “Verander je leven en val af! Een bewuste aanpak om gewicht te verliezen”, zelf te gaan doen. Ik mocht die cursus als gecertificeerd Heal Your Life Teacher ook aan anderen doceren, echter; ik kocht deze cursus niet om door te geven……nee, ik kocht deze cursus alleen voor me, myself and I! Ik zou deze informatie never en nooit overbrengen aan anderen, ik was zo klaar met het gedoe van lijnen, aankomen, weer opnieuw beginnen om af te vallen, weer aankomen, dit mag ik niet eten – want dan kom ik aan, dat moet ik eten want dat is gezond, etc….. Dat zou ik zeker nooit aan anderen gaan doceren, omdat ik er niet meer mee geconfronteerd wilde worden. Uiteindelijk kan ik met grote trots melden dat ik er ontzettend goed in geslaagd ben! Deze cursus bracht mij het enorme verschil in mijn leven! Ik ben ondertussen gelukkig en blij met mezelf! Elke keer dat ik mezelf in de spiegel zie denk ik ‘Wat staat daar toch een fantastisch leuk mens!” Deze cursus, buiten al het andere werk wat ik dagelijks ervoor deed en doe natuurlijk, maakte hét verschil voor mij! Daarom heb ik besloten om, ondanks dat ik ooit bedacht had dat ik dit nooit aan anderen zou overbrengen….deze cursus verder in de wereld te brengen en daarmee anderen te helpen. Het voelt namelijk als mijn plicht, ik mag en kan dit anderen niet onthouden!

Wat levert deze cursus je op? Je gaat beter in je vel zitten, je wordt blij van je spiegelbeeld, je eigenwaarde gaat omhoog, je onzekerheid over jezelf verdwijnt als sneeuw voor de zon, je zelfvertrouwen krijgt een enorme boost en ja; je gaat zelfs ook nog afslanken! En doordat je dat gaat creëren in je leven, gaat je leven in een stroomversnelling! Alles gaat ineens veel gemakkelijker, je ziet de zon weer écht schijnen! Ja, zul je denken, dat doet hij nu ook, maar als je dagelijks zo met je omvang bezig bent en met hoe je eruit ziet, zie je die mooie goudgele cirkel niet eens meer! Ik deed dat althans niet meer, ik was zo geobsedeerd van mijn overgewicht, dat ik die echt niet meer zag! Wil jij nu ook voor eens en altijd afrekenen met je slechte zelfbeeld? Geef jezelf dan nu gelijk op door een email te sturen naar feelgood24seven@live.nl o.v.v. Verander je denken en val af!

Help en/of coach jij zelf mensen die graag willen afslanken, aankomen of op gewicht willen blijven? Dan heb je hier ook enorm veel aan! Ik nodig je uit om in actie te komen en in 2017 op een andere manier aan de slag te gaan met je klanten; leer hen dat ze het waard zijn om de juiste voeding te eten – met de tools en informatie van deze cursus gaat je dat zeer zeker nog beter lukken! Geef jezelf vandaag nog op! Ik help jou en uiteindelijk ook je klanten natuurlijk heel graag verder om van die verschrikkelijke frustratie af te komen! Alle informatie over de cursus die je dient te weten staat hier.

Dit is was ik in april 2003 met maat 54, ik lach hier, maar diep van binnen was ik doodongelukkig met mijn omvang:

Ik ben nu diverse maten minder qua omvang, helaas nog niet het ideaal beeld van vele mensen en bedrijven, maar weet je? Dat is hun probleem, I don’t give a shit!! Excuses voor mijn uitspraak, maar dat is wel hoe ik het voel. Ik heb inmiddels geleerd mezelf te accepteren zoals ik ben en vanuit dat gevoel ben ik gelukkiger dan ooit. Overgewicht heeft een functie en zodra je dat weet en je kunt die oorzaak weghalen, gaat het overgewicht ook weg. Ik weet dat ik een heel eind op de juiste weg ben en dat ik er zeker kom! Ik help jou ook heel graag hiermee!

Wil jij nu ook afrekenen met je overgewicht en/of anderen op een andere manier helpen tijdens je coaching en wil je meedoen met de cursus “Verander je denken en val af! Een bewuste aanpak om gewicht te verliezen” – mail dan naar feelgood24seven@live.nl o.v.v. Verander je denken en val af!

Laat een reactie achter


Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}