Wil jij graag verandering in je leven?

Als je een verandering in je leven wilt, wil je dat iemand of de situatie verandert. Zij doen je immers pijn en/of je hebt er andere ongemakken door. Wij mensen willen regelmatig van alles en iedereen veranderen. Onze moeder, vader, kind, werkgever, vriend(in) of partner dient te veranderen zodat ons leven dan veel beter zou zijn.

Helaas werkt het niet op die manier. Als je veranderingen in je leven wilt, dan ben je zelf degene die dient te veranderen. Zodra je zelf verandert, zullen alle andere mensen in je wereld veranderen ten opzichte van jou.

Ben jij bereidt om te veranderen?

Als jij bereid bent om te veranderen kun je het leven creëren wat je graag wilt. Alles wat je hoeft te doen is sommige gedachten veranderen en sommige overtuigingen veranderen. Dat klinkt simpel, toch? Dat is het ook. Het is echter niet altijd eenvoudig om het zonder hulp te doen.

Om je op weg te helpen kun je starten met de affirmatie: “Ik ben bereid om te veranderen.” En herhaal dit dan vaak. “Ik ben bereid om te veranderen. Ik ben bereid om te veranderen. Ik ben bereid om te veranderen. Ik ben bereid om te veranderen. Etc.”
Wees ervan bewust dat precies het gebied waar je verandering wilt, het gebied is waar je zelf de meeste verandering nodig hebt.

Om je verder te helpen hoe je je leven kunt veranderen, organiseer ik regelmatig een inspiratiedag. Tijdens deze dag krijg je maar liefst 10 sleutels die je helpen om een mooier, beter, completer en gelukkiger leven te creëren. Je kunt jezelf hier opgeven voor dit inspirerende event! Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten en je te helpen tijdens jouw weg naar verandering voor jouw supersonisch-belachelijk-goede leven! Enkele reacties van anderen die eerder op de inspiratiedag waren, zijn:

  • “De 10 sleutels geven op een fantastische manier handvatten om daadwerkelijk je leven te veranderen.” –  Daniëlle Venckeleer
  • “Inspirerend en tot actie aanzettend voor iedereen die hier voor open staat en een verandering in zijn of haar leven wil.” – Laura Schwill
  • “Het gemak waarmee je omgaat met de verschillende onderwerpen maakte indruk op mij. Deze dag zit vol warmte, veiligheid en gevoel. Het was weer een krachtige eye opener!” – Anoniem
  • “Angelina inspireert je met haar authentieke zelf de weg naar jezelf te vinden.” – Monique de Keulenaar

Wil je meer ervaringen lezen? Lees dan hier meer testimonials. Ik hoop voor jou dat jij ook klaar bent voor veranderingen in je leven, vooral nu je weet dat die bij jezelf starten. Ik verwelkom ik je graag, hier kun je jezelf aanmelden. Tot dan!

Laat een reactie achter


Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}