Wil jij een gelukkiger leven?

Wil jij een gelukkiger leven?

We voelen ons allemaal weleens uit balans, oftewel niet “lekker in ons vel”. Dat hoort bij het leven. Maar als zo’n periode te lang duurt kan dit je dagelijkse leven behoorlijk beïnvloeden. Vooral als je niet weet waar deze gevoelens vandaan komen…

Angelina Jochems van FEEL GOOD 24/7! gaat samen met jou op zoek naar de oorzaak van het probleem en coacht je naar een beter welzijn. Angelina werkt met de methode “Heal Your Life”, gebaseerd op de filosofie van Louise Hay; schrijfster van o.a. “Je kunt je leven helen”. Door de methode op zichzelf toe te passen weet ze als geen ander hoe je leven kan verbeteren als je openstaat voor verandering.

Angelina is gecertificeerd “Heal Your Life Teacher” en “Heal Your Life Coach”. Haar kennis gebruikt ze tijdens het coachen en haar workshops en trainingen die gericht zijn op het aanpakken van problemen. Dit kunnen issues zijn op persoonlijk vlak of werk, gezondheid, relaties en financiën. Iedereen die zijn of haar leven wil veranderen kan terecht bij FEEL GOOD 24/7!

Wil jij hier hulp bij? Kijk dan op verder op deze website, lees vooral ook de testimonials en overtuig jezelf van wat zij voor jou kan betekenen en kies vanuit haar aanbod wat het beste bij jou past. Tevens kun je kiezen voor een gratis en vrijblijvende inzichtsessie.

Laat een reactie achter


Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}