Wist jij dat buiten je comfortzone veel meer te beleven is?

Tja, zal je denken, dat is waar, maar in je comfortzone blijven is veel eenvoudiger… Ook ikzelf deed dit in het verleden. Ik wilde diverse veranderingen in mijn leven, maar telkens kwam er geen verandering. In de tussentijd kwam ik er wel achter dat als ik iets in mijn leven wilde veranderen, ikzelf diende te veranderen en dus ben ik al vaak uit mijn comfortzone getreden. Geloof me: dat was niet altijd even gemakkelijk en zeer zeker niet comfortabel! Maar ja, die comfortzone was eigenlijk ook niet zo comfortabel omdat ik daar geen vooruitgang boekte. En ik ben van mening dat zodra je niet meer groeit in je leven je stilstaat. De wereld gaat gewoon door en stilstand is dus eigenlijk achteruitgang en dat is niet waar we voor op aarde gekomen zijn.

Begin deze maand werd ik uitgedaagd door mijn buddy Egon en mede met deze uitdaging ben ik behoorlijk uit mijn comfortzone gegaan. Ik ben voor het eerst “life” gegaan op facebook met hetgeen wat ik onder andere doe tijdens mijn inspiratiedag. Ik kan je vertellen dat ik het behoorlijk spannend vond om te doen. Door uit mijn comfortzone te stappen en het gewoon te doen, genoot ik tijdens het gebeuren volop! Heb je het gemist? Dan kun je het hier terug kijken.

Deze week bedacht ik me tijdens een gesprek dat ik wederom in mijn comfortzone wilde blijven, omdat hetgeen wat ik wilde gaan doen, wel heel erg buiten mijn comfortzone is! Ik diende namelijk dingen te gaan doen waar ik weinig tot geen ervaring mee heb, waar veel tijd in gaat zitten eer er resultaat te zien is én het koste me ook nog behoorlijk wat geld… maar eigenlijk wilde ik wel het eindresultaat! Toen ik me dat besefte wist ik dat er maar 1 ding opzat voor mij: uit de comfortzone stappen! Buiten de comfortzone ontstaat immers de magie… En ik wil graag (nog meer) magie in mijn leven!

Hoe zit dat bij jou?

Stel jij dingen uit die je graag voor elkaar wilt krijgen? En/of doe jij bepaalde dingen niet omdat ze geld kosten en/of dat ze veel tijd/energie kosten? Ben jij bereidt om te veranderen? Als jij bereid bent, dan kun je het ook! Stap uit de comfortzone en ga het leven creëren wat je wérkelijk graag wilt. Wil je graag een (nieuwe) partner? Of wil je een ander huis? Of wil je graag meer vitaliteit in je leven? Of wil je iets totaal anders? Het enige gepaste advies wat ik je kan geven is; Onderneem actie!

Je dient de gewoontes die je nu hebt, te veranderen. Voor een (nieuwe) partner dien je op pad te gaan; de stad in of ga eens speeddaten bijvoorbeeld. Voor een ander huis dien je o.a. te kijken waar je wilt wonen en wat je woonwensen zijn. En voor meer vitaliteit kun je je eet -en drinkgewoonten aanpassen en extra gaan bewegen. Dit zijn zomaar wat voorbeelden, maar dan ben je er nog niet… Namelijk: check ook wat je (oude) overtuigingen zijn. Want als je steeds blijft hangen in “ik vind toch geen leuke man (vrouw), ik weet niet of ik een ander huis wel kan betalen, gezond eten vind ik helemaal niks – ik vind het eens niet lekker en bewegen is helemaal zonde van mijn tijd”… Deze overtuigingen zijn negatief en hiermee ga je zeer zeker niet hetgeen behalen wat je graag wilt behalen, je dient ze dus te veranderen in hetgeen je wél wilt. En hiermee zet je gelijk je eerste stap buiten je comfortzone!

“Kom uit je comfortzone, er buiten is veel meer te beleven”

Deze inspiratiespreuk had ik afgelopen week op mijn facebook. Ik lees zelf al jaren dagelijks diverse inspiratiespreuken en vorig jaar bedacht ik me ineens om er zelf ook eens mee te starten zodat ik anderen ermee kan inspireren. Ondertussen heb ik al vele berichtjes mogen ontvangen van mensen die ze dagelijks lezen en er erg blij mee zijn. Wellicht ben jij bekend met mijn inspiratiespreuken, zo niet: klik dan hier zodat je mijn pagina kunt “liken” op facebook, waardoor je dagelijks de inspiratiespreuk voorbij ziet komen.

Wil je meer hulp om uit je comfortzone te komen? Kom dan eens naar de inspiratiedag die ik organiseer. Tijdens deze dag krijg je maar liefst 10 sleutels die je helpen om een mooier, beter, completer en gelukkiger leven te creëren. Je kunt jezelf hier opgeven voor dit inspirerende event! Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten en je te helpen tijdens jouw weg naar verandering. Tevens ga ik je deze dag helpen met uit je comfortzone te komen. Wil je ervaringen lezen van vorige deelnemers? Kijk dan hier. Ik hoop voor jou dat jij uit je comfortzone stapt en ervoor kiest om een ook een supersonisch-belachelijk-goed leven te creëren voor jezelf! Je bent het immers waard om een magisch mooi leven te leven!

Laat een reactie achter


Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}